Özel şoförle hizmet veren VİP aracı

Kütahya'da bir girişimci satın aldığı özel döşemeli aracı ile VİP hizmeti veriyor. Şehir içi ve şehir dışı seyahatler ile özel gün ve gecelerde hizmet verecek araçta neredeyse yok yok.

Özel şoförle hizmet veren VİP aracı
Özel şoförle hizmet veren VİP aracı
GİRİŞ 06.12.2012 11:55 GÜNCELLEME 06.12.2012 11:55

Kütahya'da özel döşemeli ve içerisinde birçok özelliği barındıran özel şoförlü aracın eksikliğinin olduğunu belirten işletmeciler Okan ve Kamil Sert kardeşler, VİP araçlarının hizmete girdiğini söyledi.

İçerisinde özel döşeme ve yatak olabilen koltuklarının yanı sıra termal özelliği, televizyonu, dvd'si, bilgisayarı, çay-kahve makinası, buzdolabı gibi birçok özelliği barındıran aracının özel şoförle isteyenlere hizmet verilebileceğini belirten Kamil Sert, “Kütahya'da bildiğimiz kadar bu özellikte ve özel şoförle hizmet veren VİP araç yok. Biz de bunun eksikliğini gidermek adına satın aldığımız özel döşemeli ve içerisinde birçok özelliği olan aracımızı müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Aracımız özel şoförlü olarak düğünlerde, kına gecelerinde, özel gün ve gecelerde, şehir içi veya şehir dışı seyahatlerde hizmet verebilecektir” diye konuştu.

Özel şoförü ile hizmet verecek olan VİP aracın Zafer Bölgesel Havalimanı yolcuları için de cazip fiyatlarla hizmet vereceği kaydedildi.

KAYNAK: İHA