Tesla'dan flaş Türkiye kararı!

Dünyanın en çok satan elektrikli otomobil markası Tesla'ın ilk etapta Türkiye'de servis kurması planlanıyor.

Tesla'dan flaş Türkiye kararı!
Tesla'dan flaş Türkiye kararı!
GİRİŞ 12.02.2018 09:53 GÜNCELLEME 12.02.2018 11:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta Elon Musk'ın sahibi olduğu Space X şirketiyle uzaya gönderdiği otomobilin ardından, Tesla'nın yeni durağı Türkiye olacak. Bu yıl İstanbul'da önce servis kuracak olan şirket, daha sonra showroom açacak.

6 AY İÇİNDE HİZMETE ALACAK

 

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, Tesla'nın Avrupa merkezi Hollanda (Tesla Motors Netherlands B.V.), İstanbul'un Anadolu yakasında servis alanı arıyor. Şirket, 6 ay içinde servisi hizmete alacak. Serviste ayrıca tanıtım amaçlı olarak 3-4 araç sergilenecek.

Tesla 2019'da da İstanbul'da popüler bir mekanda showroom açacak. Tesla Model S ve Model X'e göre daha makul fiyatlı Model 3 ile Türkiye'ye hızlı giriş yapmayı planlıyor.

YORUMLAR 3
  • Bayram 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye yi milli araba çalışmasından vazgeçirmeye çalışıyorlar. İnsanımıza yabancı e araba alışkanlığı aşılamaya çalışıyorlar biz biliriz kimin ne olduğunu.
    Cevapla
  • İntikam 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir tespit... 1960 larda uçak için yapılan oyunun bir benzeri... Aman siz yapmayın pahalı olur zor olur biz verelim... Ama artık yemezler
    Cevapla
  • Yakub 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan ürünlerini istemiyoruz. Biz aptalmıyız? Gece gündüz uyku haram deyip kendi arabamızı çıkarmalıyız. Zaman daraldı. Benden söylemesi: Bir cok üniversiteler ve yabancı şirketler Türkiye aleyhine iş yapıyor. Bunu anlamamız gerek. Yani Islam inancı yerine halka MENFAATPERESTLİK inancı aşılanıyor. Devlet millet bunu görmeli yoksa sonuç vahim!
    Cevapla