İzmir yerli otoya talip oldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, yerli otomobilin üretileceği fabrikanın İzmir'de kurulması için çalışma yaptıklarını ifade etti.

İzmir yerli otoya talip oldu!
İzmir yerli otoya talip oldu!
GİRİŞ 14.11.2017 13:37 GÜNCELLEME 14.11.2017 13:42
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yerli otomobilin üretileceği fabrikanın İzmir'de kurulması için yol haritası belirlemek üzere toplandıklarını belirtti.

Kocaoğlu, Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlediği basın toplantısında, yerli otomobilüretimi için İzmir'in avantajlarını ve dezavantajlarını sektör temsilcileriyle bir araya gelerek konuştuklarını belirtti.

'Komite kurduk'

Yerli otomobilin İzmir'de üretilmesi için çalışacaklarını dile getiren Kocaoğlu, "Yerli otomobilin İzmir'de üretilmesi için yol haritasını belirlemek üzere bir toplantı yaptık. Toplantı sonucu lobi faaliyetlerini yürütmek üzere 8 kişilik bir komite kurulmasına karar verildi." diye konuştu.

3 bölge öne çıktı

Komite başkanının Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar olduğunu ifade eden Kocaoğlu, komitenin ilerleyen günlerde İzmir milletvekilleriyle bir araya gelip, destek isteyeceğini söyledi.

Yorgancılar, yaptıkları toplantı sonucunda yerli otomobil yatırımı için Aliağa, Bergama ve Kınık bölgelerinin ön plana çıktığını kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • çetinkaya 6 yıl önce Şikayet Et
    coştu bi kere koyverin gitsin kim tutar seni
    Cevapla
  • Cemşit 6 yıl önce Şikayet Et
    Azizcim bu kadar içme dedim sana.Sonra toparlayamıyosun.
    Cevapla
  • mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    Aman uzak olsun yarın birgün yok çevreye zarar veriyor ağaçlara,böceklere zararlı diye kapattırmak için dava açarlar cahape kafası siz oraya köykentler kurun
    Cevapla
  • uzun adam 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP böyle kişilerde varmış helal
    Cevapla
  • Erol güney 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence yatırım doğuya yapılmalı işsizlik daha çok orda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle