Cam filmine 3 ay süre!

Samsun Emniyet Müdürlüğü, cam filminin yasağı hakkında açıklama yaparak, cezai işlem için araç sahiplerine 3 ay süre verildiğini ifade etti.

GİRİŞ 31.10.2017 14:49 GÜNCELLEME 31.10.2017 15:54
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Birkaç ay önce 'bakanlıktan onaylı ürün' şartıyla serbest bırakılan cam filminin tekrar yasaklanması tepkileri beraberinde getirdi. Bununla birlikte cam filmi sökmek için yüksek fiyatlar istendiği haberleri dolaşmaya başlarken, araç sahiplerini bir nebze olsun rahatlatan bir açıklama geldi.

Samsun Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, cam film bulunduran araç sürücülerine 209 lira para cezasının uygulanması gerekirken, sürücülere 3 ay süre tanındığı belirtildi.

Fabrika çıkışlı camlara ceza yok

Açıklamada, "Fabrikadan çıkan araçlarda orijinal film ve karartma bulunan araçlarda yasak bulunmuyor. Ancak, sonradan araçların içleri gözükmesin diye kaplatılan filmlere normalde 209 lira ceza uygulanması gerekiyor'' denildi.

1 Şubat'tan sonra ceza

Samsun'da 27 Ekim'de 190, 28 Ekim'de 146, 29 Ekim'de 81, 30 Ekim'de 221 ve 31 Ekim'de 209 araç sürücüsüne uyarıda bulunulduğu da belirtilen açıklama şöyle devam etti:

Plakası alınan bu sürücülere camlardaki filmleri çıkarmaları için 3 ay süre verildi. 01 Şubat 2018 tarihinden itibaren hem uyarı verilen hem de diğer sürücülere ceza işlem uygulanacak"

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 13
  • Hallou 6 yıl önce Şikayet Et
    kardesim milleti yaniltmayin uygulama sadece samsunda trabzonda catir catir ceza kestiler bugun
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendiniz kazıyın,etiket gibi çıkıyo zaten.
    Cevapla
  • Vatandaş bezdirmek 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi çaktırmadan akaryakıt fiyatlarındaki yükselişler, ev ve araba vergilerini bu zaman kadar hiç olmadığı bir şekilde düzenlemesi kabul edilebilir gibi değil. Önce %40 olarak açıklandı, arkasından % 25 e çekildi. Trafik sigortaları zaten bir sıkıntı veriyordu. Bunlarda üstüne üslük tuzu biberi oldu. Milleti Ak partiyi tercihten uzaklaştırmanın planıdır.
    Cevapla
  • Omerfaruk 6 yıl önce Şikayet Et
    Serbest ettiniz taktik 200 tl sokun diyorsun simdi de 150 tl etti mi 350 tl o zaman 1 yil vergi almayın dalga mi geçiyorsun biz sizin gibi 10 bin tl maaşşimiz yoookyoook
    Cevapla
  • evet inşallah 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu yasayı kimse istemiyor yetkililer bu konuda halkı dinlemeli geri çekilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle