Honda'dan flaş karar! Kapatıyor

Japon marka, kendi ülkesindeki fabrikalarından birini kapatıyor. Bu fabrikanın kapanmasından sonra Honda'nın Japonya'daki toplam araç üretimi yaklaşık dörtte bir oranında azalacak.

Honda'dan flaş karar! Kapatıyor
Honda'dan flaş karar! Kapatıyor
GİRİŞ 06.10.2017 12:34 GÜNCELLEME 06.10.2017 12:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Honda, 2022 yılına kadar kapatılacak olan Samaya fabrikasından sonra markanın Japonya'daki operasyonlarının bir düzene sokulacağı açıkladı. Artık yeni teknolojiler ile elektrikli araçlara daha fazla odaklanılacağı öğrenildi.

Otohaber Dergisi'nden Okan Tümen'in haberine göre, Samaya fabrikasının kapatılmasıyla birlikte Honda'nın, şu anda Japonya'daki toplam yıllık üretim miktarı olan 1,06 milyon adet yerine, toplam yıllık üretimin yaklaşık 810 bin adete düşmesi bekleniyor. Fabrika kapandıktan sona Samaya'daki işçilerin çoğunun aynı bölgedeki Yorii fabrikasına transfer edileceği belirtiliyor.

 

YORUMLAR 3
  • mrt78smsk 6 yıl önce Şikayet Et
    benzinli ve dizel araçlar herkesin elinde kalacak; yakında bekleyin...
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    honda bu kafayla yakında batar honda accord ve city modellerini türkiyeye getirmeyi bıraktı varsa yoksa civic ve crv satıyor civic dizeli getirmiyor türkiye şartlarına uygun araçlar getirip satmalı yoksa bu şekilde türkiye pazarında fazla tutunamaz...
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    honda son olarak satışa sunduğu honda civic le daha çok fabrika kapatır :)
    Cevapla