Otomobil dünyasında dev satış tamamlandı!

Otomobil üretici Opel'in, Opel ve Vauxhall markaları ile birlikte Fransız Peugeot Societe Anonyme (PSA) Grubu’na satışının tamamlandı.

Otomobil dünyasında dev satış tamamlandı!
Otomobil dünyasında dev satış tamamlandı!
GİRİŞ 01.08.2017 20:51 GÜNCELLEME 01.08.2017 20:52
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Opel ve PSA Grubu'nun ortak açıklamasında, bünyesinde Almanya'da üretilen Opel ve İngiltere'de üretilen modeli Vauxhall markalarını bulunduran Opel'in, Fransız PSA Grubu'na satışının tamamlandığı kaydedildi.

Açıklamada, daha önce mart ayındaki sözleşmede güvence verildiği gibi, tüm çalışanların karar verme haklarının değişmeyeceği ifade edildi.

'GERÇEK BİR AVRUPA ŞAMPİYONUNUN DOĞUMUNA TANIKLIK EDİYORUZ'

PSA Yönetim Kurulu Başkanı Carlos Tavares konuya ilişkin açıklamasında, "Bugün gerçek bir Avrupa şampiyonunun doğumuna tanıklık ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

2.2 MİLYAR AVRO

Avrupa'da yüzde 17'lik pazar payına sahip plan PSA Grubu'nun yaklaşık 2,2 milyar avroluk söz konusu satın alma işleminin ardından Avrupa'nın en önemli ikinci otomobil üretici olacağı tahmin ediliyor.

Sabah

YORUMLAR 45
  • Gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    El dev markayi yaninda bir kac ek markayla, Fabrikalarla, ismiyle, tüm haklariyla, arastirma gelistirmeleriyle 2,2 Milyara aliyor. Bizde kimsenin bilmedigi Saab markasinin bir modelinin telif haklarini neredeyse 1 milyara aliyoruz birde ögünüyoruz. Rabbim bizlere ilim ve bilim versin.
    Cevapla
  • Kars Kafkas kartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Peugeot beyenmeyen arkadaşlar o bindiğiniz diger araclarında motor u Peugeot ait, ford fiesta fokus b,max c, max s, max c,max Mondeo,,, bmv,,, 320 mini Cooper Toyota verso volvo s40, s60, s80 vedigerleri şimdi opelin tamamı
    Cevapla
  • aty 6 yıl önce Şikayet Et
    nerden aldın bu detaylı bilgiyi.. amerikan markası ford fransız'ın motorunu mu kullanacak.. ya toyota.. güzel yazmışsın da mantıklı bir altyapısı yok.. ayrıca motor çok önemli tabi ama.. peugeot ve citroen marka araçların ön takımları dağlık bölgelerde hemen dağılıyor.. o yüzden kırsalda toyota ve vw daha dayanıklı ve tercih oranı yüksek..
    Cevapla
  • 6363 6 yıl önce Şikayet Et
    10 yıldır opel arabam var. kaportası harika baya dayanıklı kolay kolay paslanma çürüme olmuyor ancak diğer yönden vasat bir araba.
    Cevapla
  • xxx 6 yıl önce Şikayet Et
    vay arkadas biz ni almadik yahu. hazir pazari da mevcut al gitsin ya
    Cevapla
  • ZOR65 6 yıl önce Şikayet Et
    ....biz satın alsaydık, şimdi bir markamız olurdu. yazık olmuş, iyi fırsatmış. 2.2 milyar $ çok ucuza gitmiş...... Opel ismi değişebilirdide.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle