Volvo'dan radikal karar!

Volvo, 2019 yılından itibaren üretilecek tüm modellere elektrikli motor seçeneği getirmeyi ve 2021'e kadar 5 elektrik modeli piyasaya sürmeyi planlıyor.

Volvo'dan radikal karar!
Volvo'dan radikal karar!
GİRİŞ 05.07.2017 09:45 GÜNCELLEME 05.07.2017 09:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Volvo'nun elektrikli araç gamının içerisinde tamamen elektrikle çalışanların yanında hibrid modeller de yer alacak. ayrıca 2021'e kadar piyasaya sürmeyi planladığı 5 yeni elektrikli model XC90 da bulunuyor.

ELEKTRİKTE HEDEF 1 MİLYON

Volvo'nun patronu Håkan Samuelsson, tüketicilerin elektirikli araç talebinin giderek arttığına dikkat çekerek, "Tüketicilerin hem mevcut durumdaki hem de gelecekteki taleplerini karşılamak istiyoruz. Tüketiciler hangi elektirikli Volvo'yu isterse seçebilecek" dedi.

Yaptıkları bu açıklamanın sadece yanmalı motorlarla çalışan otomobillerin sonuna damga vurduğunu belirten Samuelsson, 2025 yılı sonuna kadar 1 milyon elektirikli araç satmayı hedeflediklerini ifade etti.

Habertürk

YORUMLAR 5
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Demek volvonunda sonunu getirecek petrol kralları!!!
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu firmayi unutmayin çinliler satinalmisti
    Cevapla
  • mehmet54 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi ben yönetsem bu gün karar alırım ve ülkeme hibrit ve elektrikli motoru olmayan araçları sokmam,sadece ağır ticari araçlarda motorin kullanımına izin veririm,ve ülkemi %50 petrole bağımlılıktan kurtarırken doğayıda korumuş olurum,rabbime dua ediyorum bizede isveçteki akıllı yöneticilerden nasip eyle diyerek.
    Cevapla
  • HAYRİ 6 yıl önce Şikayet Et
    ali efendi hibrit nedir biliyonmu acaba
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Sana bakkal verseler yonetemzsin emin ol. Sen bu dediğini bu ülkede yap benzincisinden tamircisine parcacisindan vb yığınla insanı bi anda işsiz birakirsin. İkincisi petrolden alınan vergi kesildiği an ekmek 4 liraya alınan vergiler iki katına çıkar. O yüzden yorma o mükemmel aklını! Gavur yoneticilere özenme!
    Cevapla