Volkswagen'den bir flaş karar daha!

Volkswagen'in, 10 ileri şanzıman çalışmalarını rafa kaldırdığı söyleniyor. Söz konusu şanzımanın Golf'de de kullanılması bekleniyordu.

Volkswagen'den bir flaş karar daha!
Volkswagen'den bir flaş karar daha!
GİRİŞ 11.05.2017 15:54 GÜNCELLEME 11.05.2017 15:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Volkswagen, daha önce Scirocco ve Bettle modellerini durduracağı haberleriyle gündeme gelmişti. Şimdi ise 10 ileri çift kavramalı şanzıman planlarını rafa kaldırdığı gündemde.

Volkswagen motor şefi Friedrich Eichler, Viyana Motor Sempozyumu'nda Automotive News'e projeyle ilgili olarak, "İki ay önce, prototip iptal edildi. Elbette tüm verileri kaydettim" dedi.

10 İLERİ ŞANZIMANIN ÖZELLİKLERİ

O dönemde VW'nin başkanlığını yürüten Martin Winterkorn, 2013 yılındaki Viyana Motor Sempozyumunda yeni şanzımanı ve yüksek performanslı bir dizel motoru duyurmuştu. Şanzımanın 2015 yılında Passat'ta başlayıp sonunda diğer VW Grubu markalarına geçmesi bekleniyordu. Daha sonra da 2017'den itibaren Golf GTI, GTD ve R'da sunulacaktı. Farklı varyasyonlar parçanın, ön veya arka tekerlekten çekişli araçlarda çalışmasına izin verecekti ve bu şanzıman yaklaşık 550 Nm'ye kadar destekleyecekti.

Kaynak: tr.motor1.com

YORUMLAR 5
  • Biri 6 yıl önce Şikayet Et
    Al japon kafan rahat olsun.
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Volkswagen yazılım işini iyi biliyor, sahte olarak yazılımla 10 vites onun için no problem Egzoz dumanı yazılımla minimize etmişlerdi Bendeki araç Polo DGS yıllık arıza giderlerim 5 ila 6 bin seviyelerinde artık herkes bilsin volkswagene binilmez
    Cevapla
  • Ceza 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya ortagi katar musluman diye ilk once ceza kestiler katarin hissesini dusurduler simdide uretil durdu katar turkiye en cok destek veren ulkelerden
    Cevapla
  • Dsg 6 yıl önce Şikayet Et
    Curuk dsg ye cozum bulurlrsa daha iyi bence 6 ileriye donsunler
    Cevapla
  • king 6 yıl önce Şikayet Et
    üçkağıt vardi ki iptal ettiler yine ceza yememek için.
    Cevapla