MOBESE'den kaçtılar ama polisten kaçamadılar

İstanbul Trafik Şube ekipleri, plakları ile oynayarak MOBESE kameraları tarafından okunmasını engelleyen sürücülere ceza yağdırdı.

MOBESE'den kaçtılar ama polisten kaçamadılar
MOBESE'den kaçtılar ama polisten kaçamadılar
GİRİŞ 10.03.2017 10:18 GÜNCELLEME 10.03.2017 10:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trafikte denetimlerini arttıran ekipler özellikle kamyon sürücülerinin kurallara uymadığını tespit etti. Birçok sürücüye ceza yazan ekipler bazı sürücülerin plaka rakamları arasına çivi çaktığını tespit etti.

Bazı sürücülerin çamurlu şekilde duran plaklarını temizlemediği bazılarının ise yağ ile plaka çevresini kirleterek MOBESE kameraları tarafından okunmasını engellediği görüldü.

İstanbul polisinin denetimlerini arttırarak sürdüreceği kaydedildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlardan once gidinde su kagit hurda topluyanlarin araclarina bakin canli cenaze gibi dolasiyorlar araclarda sugorta muayene hic bisey yok araclari hurdaya versen almazlar
    Cevapla
  • Elci 7 yıl önce Şikayet Et
    Polis ne control ediyor millet ne yorumu yapiyor hic anlamadim..
    Cevapla
  • OSMANLI 7 yıl önce Şikayet Et
    bomboş yolda 260 kadranlı araca 50 km hız sınırını çözün önce? Milletin derdini kolaylaştırmak mı yoksa dert açmak mı hizmetiniz? eds lerin polislerin olduğu her nokta trafik kazası olmayan boş yerler.bir yere 6 saatte gideceğine 9 saatte gidersen o şöför yorgunluğu ile kazaya sebebiyet vermesi kaçınılmaz olur.Cezaları da adaletli yapın.
    Cevapla
  • UĞUR 7 yıl önce Şikayet Et
    ADAM 260 LA GİDECEM DEMİYORKİ SADECE HIZ SINIRLARININ DÜZELTİLMESİNİ istiyor bazı yerlerde ki eds ler insanı çıldırtıyor cezalar adaletli olmalı
    Cevapla
  • Trafikçi 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen 260 basacaksın eywallah herkes senin gibi profesyonel değil acemi bi şoförün yaptığı Küçük bir hata da 200km üstü giderken nasıl o hatayı telafi etmeyi düşünüyorsun
    Cevapla
  • görele 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlarla trafikte yanyana arka arkaya gidiyoruz bunların hallerini hareketlerini o tavırlarını trafikteki durumlarını Düşünmek bile iğrenç ehliyetini iptal edin bak birdaha yapan olurmu allah şerlerinden mufaza etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle