ÖTV zammı 'araç kiralama'yı öne çıkardı

TOKKDER Genel Koordinatörü Özgül, ÖTV zammı ve yükselen döviz fiyatlarının operasyonel araç kiralamayı ön plana çıkardığını ifade etti.

ÖTV zammı 'araç kiralama'yı öne çıkardı
ÖTV zammı 'araç kiralama'yı öne çıkardı
GİRİŞ 04.12.2016 12:22 GÜNCELLEME 04.12.2016 12:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği (TOKKDER) Genel Koordinatörü Tolga Özgül, ÖTV zammı ve yükselen döviz fiyatlarının araç kiralama sektörüne yarayacağını savundu.

Özgül, "Otomotiv sektörüne yönelik yeni ÖTV düzenlemesi ve Türk lirasının dolar ve avro karşısındaki hızlı değer kaybının araç fiyatlarında artışa neden olacağı aşikar. Bu noktada, işletmelere verimlilik adına sunduğu avantajlar nedeniyle operasyonel araç kiralama yönteminin ön plana çıkarak, kaynaklarını verimli kullanmak isteyen işletmeler için tercih unsuru olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Yüzdeelli 7 yıl önce Şikayet Et
    Kiralama sektörü başıboş. Denetim sıfır. Müşteri mağduriyetleri anlatmakla bitmez. Sektör mafyanın elinde. Kurumsal firmaların fiyatları uçuyor. Hizmet ise sıradan. Araba kiralarken bin kere düşünmek lazım. Allah muhafaza bir yerine bir şey yapmadığınız halde size kilitleyebilirler zararı. Sesinizi yükseltirseniz köteği yersiniz.
    Cevapla