Türkiye'nin en iyi işvereni seçildi

Toyota, Great Place to Work listesine giren tek otomotiv markası oldu.

Türkiye'nin en iyi işvereni seçildi
Türkiye'nin en iyi işvereni seçildi
GİRİŞ 15.05.2016 17:10 GÜNCELLEME 15.05.2016 17:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Great Place to Work Türkiye'nin her yıl yayınlanan "Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2016" listesine göre, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ, "en iyi işveren" seçildi. Toyota'dan yapılan açıklamaya göre şirket, listeye giren tek otomotiv markası oldu.

Dünyada 16 milyondan fazla çalışanı temsil eden Great Place to Work Enstitüsü tarafından yapılan araştırmaya yüksek kurum kültürüne sahip 99 firmanın 64 binden fazla çalışan katıldı.

Araştırma sonucunda Toyota Türkiye, 50-500 çalışan kategorisinde Türkiye'deki 13 firma arasına girmeyi başararak "Türkiye'nin En İyi İşverenleri" listesinde yer aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • fatih gürel 7 yıl önce Şikayet Et
    bu pazarlama birimi hele bide üretim birimi toyota motor manufacturing turkey kısmı sondan kaçıncı
    Cevapla
  • murtaza 7 yıl önce Şikayet Et
    işin bütün zorluğunu ve pisliğini tedarikçi firmalar çekiyor, kaymağını ana fabrikalar yiyor, hani biz bir aileidik, lafa gelince biz bir aileyiz, paraya gelince, aile içinde ayrımcılık, kara düzen devam ediyor, bugün, 5 ve 5,ten yukarı duğru işçilerin hakları yendi maaşları 14,seneden beri eziliyor, buna kimsenin sesi çıkmıyor, çıkartan işçi, onuda çok konuşuyor milletin gözünü açıyor diye işten çıkartıyorlar, kimsenin sesi çıkmıyor, nerede sendika,nerede devlet,hani adalet.
    Cevapla
  • mahlasım 7 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede en iyi imkanları verenler yabancı şirketler zaten türk yerli degil sonra çıkarlar yabancılara gavur derler
    Cevapla