Honda'dan otomobil üretimde yeni yöntem!

Honda, ARC Line adlı otomobil üretim modeliyle daha önce görülmemiş bir seri üretim montaj hattı geliştirdi.

Honda'dan otomobil üretimde yeni yöntem!
Honda'dan otomobil üretimde yeni yöntem!
GİRİŞ 06.05.2016 11:02 GÜNCELLEME 06.05.2016 11:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Honda Motor Co. dünyada daha önce görülmemiş yeni bir otomobil seri üretim montaj modeli geliştirdi. Yeni montaj yönteminde ana hat ile birlikte akan montaj hücreleri, üretim hattını tamamlıyor. 

Honda, söz konusu yeni üretim modeline ARC Line adını verdi ve ilk üretimlerine Mart ayında başlayan Tayland’daki Prachinburi Fabrikası’nda devreye aldı. 

ARC Line üretim modelinde tek bir araç gövdesini ve o araca monte edilecek olan parçaların tamamını taşıyan ARC Ünitesi üzerinde 4 adet montaj hücresi bulunuyor ve araç montaj hattında ilerlerken söz konusu parçaların montajı gerçekleşiyor.

Üretim hattındaki bir sonraki aracın özelliklerine uygun parçaların seçiminde yardımcı olan sistem, üretim bandı üzerinde hareket halinde olan aracın montajını yapan montaj çalışanlarının yapabilecekleri olası hataların önüne geçerek avantaj sağlıyor. 

YORUMLAR 2
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş az söylemiş ailesini seven başka baksın benim gibi frene bastığında durmayan araç mı olur resmen akıyor kaporta zayıflığı cabası
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    hondadan uzak durun teknoloji gittikçe dibe batıyor hatalarını kabul etmiyorlar aracı satan kadar çok iyi sattıktan sonra by by honda crv yeni araç pardon yeni demeye utanmalılar her km arıza
    Cevapla