Hyundai Tucson krallığını ilan etti

Hyundai Tucson, Türkiye'de, kompakt SUV segmentinde krallığını ilan etti.

Hyundai Tucson krallığını ilan etti
Hyundai Tucson krallığını ilan etti
GİRİŞ 21.04.2016 14:28 GÜNCELLEME 21.04.2016 14:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Otorehberi / Haber7

Türkiye’de bu yıl ilk defa ‘Yılın otomobili’ yarışması düzenlendi. Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği yarışmada Skoda Superb birinci oldu. Ancak yarışmada Hyundai Tucson da, listedeki diğer modellerden farklı olarak önemli bir başarı elde etti.

SIRASI VE PUANI

OGD tarafından düzenlenen ‘Türkiye’de yılın otomobili’ yarışması sonuçlandı. Yarışmada finale yedi araç kalırken, bunlardan biri de Hyundai Tucson oldu. Koreli markanın ‘kompakt SUV’ modeli Tucson, Türkiye’de finale kalan tek Kompakt SUV olmayı başardı.

Model, yarışmada her ne kadar birinci seçilmese de, finale hatta ilk 5’e girerek rakiplerinden sıyrıldı. OGD tarafından Hyundai Tucson verilen puan ise 1940 oldu. Koreli SUV bu puanla beşinciliği elde etti.

FİYATI

Hyundai Tucson, Türkiye’de iki farklı motor ve şanzımanın yanı sıra, beş farklı donanım seçeneğiyle 81.700 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

YORUMLAR 3
  • memduh köse 7 yıl önce Şikayet Et
    Dizel yok 1.6 benzinli otomatik vites 120 ye maloluyor. 80 falan olsa lpg taktırıp binsek. Focusu da satarız. Hayırlısı olsun.
    Cevapla
  • AYDIN ÜSTÜN 7 yıl önce Şikayet Et
    süper olmuş. Hatta almayı düşünüyorum. Ama fiyat yüksek. keşke 1.5 veya 1.6 dizel motor olsaydı. malum vergiler. fiyat 80-90 bin olsaydı satış rekorları kırardı. en başta ben alırdım. hem görüntü hem de teknolojik olarak çok iyi. Aynı zamanda dost ülke. Niye ülkeme düşman olanların arabasını alayım ki.
    Cevapla
  • RESUL 7 yıl önce Şikayet Et
    görüşlerinize katılmakla beraber önceki ix35 in bagaj kapağı tam simetrik değil gibiydi. büyük bir problem değil ama artık dikkat ediyorum da çoğunda asimetri var sanki. 1.6 dizel otamatik 80 bine versinler bari gari.
    Cevapla