Trafik sigortasında fiyat farkı yüzde 300'e çıktı

Zorunlu trafik sigortası ve kaskoda aynı araç için aynı teminatları sağlayan poliçelerde şirketler arası fiyat farkı büyüyor.

Trafik sigortasında fiyat farkı yüzde 300'e çıktı
Trafik sigortasında fiyat farkı yüzde 300'e çıktı
GİRİŞ 29.08.2015 06:03 GÜNCELLEME 29.08.2015 06:19
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Zorunlu trafik sigortasında sigorta şirketleri arasındaki fiyat farkı yüzde 300'e, kaskoda ise yüzde 60'a yaklaştı. Rakamlara göre aynı araca birebir aynı teminatları sağlayan trafik sigortası poliçelerinde 336 liradan 909 liraya kadar farklı fiyatlar bulunuyor. Aynı araç için teklif alınan kasko poliçelerinde ise fiyat 600 lira ile 1068 lira arasında dalgalanıyor.

ARAÇTAN ARACA FARK EDİYOR

Her iki poliçe tipinde de fiyat aralığı araçtan araca değişirken şirketlerin farklı fiyat politikaları nedeniyle kasko ve trafik sigortaları arasında fark uçuşa geçmiş durumda. 

YORUMLAR 22
  • ender 8 yıl önce Şikayet Et
    Hem trafik sigortasını mecburi yapıyorsun hemde alt ve üst limiti belirlemiyorsun, aynı araç için farklı şirketlerde %300 yakın fiyat farkları oluşuyor devletin eski sisteme dönmesi lazım neymiş zarar ediyorlarmış peki hangi şirket kapatıp gitti hiç biri aksine yurtdışından bir çok şirket türkiyede geldi nede olsa yağma hasanın böreği var1 koyup 10 alacaklar malesef AK parti bunlara sebep oluyor
    Cevapla
  • DADAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu Hükümetin Eleştirilmesi Gereken Yanlarından Bir Taneside Bu Konudur Nedense Muhalefet Bu Tür Konuları Hiç Gündemine Almıyor, Bu Hükümet bankalarda yapılan Soyguna Çare Bulamadığı Gibi Zorunlu Araç Sigorta Sistemiylede Oynayarak Orayıda Soygun Yapılablir Bir Alan Haline Getirdi. Bu Yüzden Hükümete Bir Kez Yazıklar Olsun Bu Konuyu İşlemeyen ve Sesszi Kalan Muhalefete Binlerce kez Yazıklar Olsun.
    Cevapla
  • ismet 8 yıl önce Şikayet Et
    olabilir serbest piyasa buda
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    sigorta zorunlu olmasa
    Cevapla
  • Yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    geçen sene 430 TL ödediğim ZORUNLU trafik sigortasını hiç kaza yapmadığım halde bu yıl % 20 indirimle 350 ödemem gerekirken bu yıl 533 TL ödüyorum. kaza yapanlardan zaten sigorta şirketi kaza yaptığı için bir sonraki yıl için binlerce TL sigorta ücreti alıyor. kusuru olanların hatasını kusuru olmayanlara ödetilmemeli. hiç kaza yapmayanlara % 20 indirim değil de % 20 zam yapılması hç normal değil. zorunlu ise nasıl ekmek fiyatlarına tavan fiyat uygulanıyor ise ZORUNLU trafik sigortasına da tavan fiyat uygulanmalı
    Cevapla
  • şahin 8 yıl önce Şikayet Et
    tek bir sigorta olsun bu ne ya hem trafik hem kasko bıktırdılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle