TOFAŞ'dan sonra MAKO'da da 80 kişi çıkarıldı

TOFAŞ'ta 83 personelin işten çıkarılması ardından dev otomobil yan sanayii firmalarından MAKO’da da 80 kişi işten çıkarıldı.

TOFAŞ'dan sonra MAKO'da da 80 kişi çıkarıldı
TOFAŞ'dan sonra MAKO'da da 80 kişi çıkarıldı
GİRİŞ 25.06.2015 08:42 GÜNCELLEME 25.06.2015 09:19
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Bursa'da üretim yapan TOFAŞ'ta 83 personelin işten çıkarılması ardından dev otomobil yan sanayii firmalarından MAKO’da da 80 kişinin işten çıkarıldığını öne süren çalışanlar fabrika önünde toplandı.

Bursa’da TOFAŞ Fabrikası ardından MAKO’da işlerine son verilen işçiler fabrika önünde toplanarak eylem yapmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan işçi eylemlerinin ardından alınan iyileştirme kararlarını kabul etmeyip karşı çıkınca işlerine son verilen 80 işçi fabrikanın önünde toplanarak alkış ve ıslıklarıyla işten çıkartılmalarını protesto etti.

24.00-08.00 vardiyasına gelen işçilerin büyük çoğunluğu da fabrikaya girmeyerek işten çıkartılan meslektaşlarına destek verdi,

YORUMLAR 28
  • muhsin 8 yıl önce Şikayet Et
    iş yerinde fitne fesat çıkarmayacaksın hiç bir zaman o iş yerini beğenmiyorsan hakkını yendiğini düşünüyorsan çıkacaksın arkadaşım bir kişi yada bir kaç kişi yüzünden nice ekmeği kesilenler oluyor fitnetdir bu resmen kovulmalarıda iyi olmuş
    Cevapla
  • hacı mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Oh kocaman oh,bence az bile nankör herifler insan yediği kaba pislermi,devlet helal dedi diye herşey helal oldu size,Allaha şükürler olsun ki namusumuza helal demiyor devlet.sırtlan gibi saldırıyorsunuz be,Allah korkusu utanma zaten yok,demokrasi özgürlük bitmeyen işçi hakkı dizinize gözünüze dursun.
    Cevapla
  • ARİF KARA 8 yıl önce Şikayet Et
    bravo faprikalara, ben işveren olsam yasa dışı eylemle zarara sebeb olanların hepsini atardım.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    peki arif kardeş yasal eylem nasıl oluyor, işverenden izin mi alacaklar, sen galiba hiç işçi olmadın, yada hayatında hiç hakkını aramadın..
    Cevapla
  • aynen 8 yıl önce Şikayet Et
    haklısın
    Cevapla
  • Ümit 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlarım lütfen kızmayın ama acımıyorum neden tam seçime bir hafta kala aydın doğanın Marksist sosyalist sendikaların gazı ile sırf seçim öncesi ülkede kaos var herkes ayakta hükümet beceremiyor algısı yaratmak için onların kayıgına binersen böyle olur yılanla ırmağa gecmeye benzer yarı yolda sokar adamı sırf gaza gelip ak parti ye oy vermediler ne diyelim paralel medya aydın doğan medyası gündeme getirirlermi ne dersiniz?
    Cevapla
  • DEMOKRAT BUNLAR 8 yıl önce Şikayet Et
    ey koç denen satılmış aile sen degilmiydin gezi terörü için demokratik eylem diyen size sabretmek çok zor gerçekten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle