Yerli otomobilde heyecanlandıran gelişme

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "İnşallah yakında kamuoyuna açıklama yapacağız, yerli otomobilin startını veriyoruz" dedi.

Yerli otomobilde heyecanlandıran gelişme
Yerli otomobilde heyecanlandıran gelişme
GİRİŞ 31.05.2015 02:32 GÜNCELLEME 31.05.2015 03:00
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Işık, Gölcük Şehitler Mahallesi'ndeki seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, Gölcük'ün kendilerine her seçimde gereken desteği verdiğini belirterek, kendilerinin de ilçeye birçok hizmeti kazandırdıklarını söyledi.

7 Haziran genel seçimleri öncesinde "bol keseden" vaatlerde bulunanların ülkeye zarar verdiğini ifade eden Işık, kendilerinin milletin refahını yükseltmek için çalıştıklarını vurguladı.

''ASGARİ ÜCRET İÇİN GEEC GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ AMA...''

Işık, iktidarları döneminde asgari ücrette yapılan iyileştirmelerden bahsederek, "Asgari ücretin artması için gece gündüz çalışıyoruz ama ekonomi kanunla yönetilmez, ekonomi akılla yönetilir. Siz eğer üretimi arttırmadan, siz eğer yatırımları arttırmadan bir anda 'asgari ücreti arttıracağım' derseniz artan asgari ücret olmaz, artan işsizlik, yoksulluk ve kayıt dışılık olur. Onun için asgari ücretin artmasını isteyen bütün işçi kardeşlerim, AK Parti'ye destek vermeye devam etsin. Zira biz ülkeyi namerde muhtaç olmaktan kurtarırken aynı zamanda milletimizin refahını yükseltmeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

''YERLİ OTOMOBİL İÇİN EVVELKİ GÜN HAYIRLI BİR İMZA ATTIK''

Savunma sanayinde yapılan yerli ürünler hakkında bilgi veren Işık, "Şimdi sıra yerli otomobilde... İnşallah yakında kamuoyuna açıklama yapacağız, evvelki gün hayırlı bir imza attık. İnşallah yerli otomobilin startını veriyoruz. 2020'den önce artık sizler de bir Türk markasıyla yola çıkacaksınız. Hayırlı olsun. Bizim milliyetçilik anlayışımız bu" ifadesini kullandı. 

Bakan Işık, seçimlere kısa süre kaldığını belirterek, bu sürede ilçedeki herkese ulaşılması gerektiğini söyledi.

Bakan Işık ve beraberindekiler, daha sonra seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Öte yandan Bakan Işık, Kocaeli'de iş bırakma eylemi yapan bir grup Ford Otosan işçisiyle basına kapalı görüştü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 46
  • vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim kim yaparsa yapsın zaten cok gec kalındı yerli otobil yapımı artık biran önce yapılsında şu kefirlerin arabararına binmiyelim ha kaliteli olsun mazemeden calınmasın bu cok önemli
    Cevapla
  • Postaci 8 yıl önce Şikayet Et
    kocla olmasinda kim olursa olusn
    Cevapla
  • Vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    BMC Saab i satin alsin, ihracat da yapsın
    Cevapla
  • Yörük KURT 8 yıl önce Şikayet Et
    Yapalım yapalım da o zamana adamlar kişisel kanat yapacaklar..
    Cevapla
  • maraba 8 yıl önce Şikayet Et
    araba almıyorum. projeyi bekliyorum. benzinli araçlar yakında sahibinin elinde patlayacak beş kuru etmeyecek ucuz elektrikli araçlar gelecek. otomotiv şirketleri apple ve samsung tüketici ile dalga geçiyor. bu yüzden hiç birini almıyorum. yerli alıyorum. bizim mühendislerin yaptığı telefonlarda programsal hataya rastlamadım henüz. samsung hata dolu. çift hatlı samsung telefon verdi şirket ikinci hattı takınca internet kapanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle