Bir depo yakıtla mesafe rekoru kırdı

Mitsubishi Attrage bir depo yakıtla 1.647 kilometre mesafe kat ederek rekor kırdı.

Bir depo yakıtla mesafe rekoru kırdı
Bir depo yakıtla mesafe rekoru kırdı
GİRİŞ 30.05.2015 06:08 GÜNCELLEME 30.05.2015 07:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Mitsubishi Motors Filipinler'in, Attrage ve Space Star modellerinin yakıt verimliliğinin kanıtlanması için düzenlediği ‘Ekonomik Sürüş Maratonu’nda, Mitsubishi Attrage bir depo yakıtla 1.647 kilometre mesafe kat ederek rekor kırdı.

Mitsubishi Motors Filipinler’in Attrage ve Space Star modellerinin yakıt verimliliği ve çevreye duyarlılığını kanıtlamak üzere düzenlediği ‘Ekonomik Sürüş Maratonu’nda’, Mitsubishi Attrage önemli bir rekora imza attı. Manuel şanzımanlı Attrage, beklentilerin üzerinde bir sonuç ortaya koyarak 1.647 kilometre yol kat etti. CVT şanzımanlı Attrage, 1.517,9 kilometre yolu geride bırakırken, Space Star ise 1.278,6 kilometre yolu kat etmeyi başardı.

Yakıt verimliliğinin yanı sıra performansın da test edildiği etkinliğe Mitsubishi Motors Filipinler, adil ve tarafsız olduğunu kanıtlamak için Filipinler Otomobil Derneği temsilcilerini de davet etti. ‘Ekonomik Sürüş Maratonu’nda yüksek donanımının yanı sıra yakıt verimliliğini de kanıtlayan Attrage’ın başarılı performansı sürücüleri de etkiledi.

YORUMLAR 9
  • yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    himalayalardan inerken mi hesapladınız.?
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Filipinler'in bile kendi aracı var.
    Cevapla
  • mitsubishi japon 8 yıl önce Şikayet Et
    organizasyon filipinlere ait ama marka japon markası
    Cevapla
  • ASİL_BEY Halil SOBA 8 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzelde bir deponun kaç litre yakıt aldığınıda yazssanız daha şık,daha anlaşılır olabilir.Hesap yaparkende daha net rakam ortaya çıkardı.
    Cevapla
  • hakikat 8 yıl önce Şikayet Et
    resmi sitesinden edindiğim bilgilere göre araç 1.2 benzinlidir ve 42 litre yakıt tankına sahiptir....yaptığım hesaplamalarda aracın km başına 12-13 kuruş yaktığını buldum ve çok saçma geldi...1.2 benzinli sadece yokuş aşağı bu değerleri yakalar :)
    Cevapla
  • HASAN 8 yıl önce Şikayet Et
    iyide depo kaç litre 45-55 olanlar biliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle