Ford'un Genel Müdürü eylemdeki işçilerle görüştü

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, eylem yapan işçilerle görüştü. Yenigün'ün sunduğu teklifin ise kabul edilmediği iddia edildi.

Ford'un Genel Müdürü eylemdeki işçilerle görüştü
Ford'un Genel Müdürü eylemdeki işçilerle görüştü
GİRİŞ 28.05.2015 14:59 GÜNCELLEME 28.05.2015 15:06
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Yenigün, Ford Otosan Gölcük Fabrikası yakınındaki tır parkında bekleyen işçilerin yanına gelerek, yaklaşık 2.5 saat süreyle görüşme yaptı. 

Görüşmenin ardından Yenigün, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak alandan ayrıldı. İşçiler, Yenigün'ün alandan ayrılmasıyla "ölmek var, dönmek yok" şeklinde slogan attı.

Yenigün işçileri tek tek dolaşarak ikna etmeye çalıştı! Yenigün'ün işçilere Tofaş'ta yapılan ücret iyileştirmesine benzer bir öneride bulunduğunu bunun da İşçiler tarafından kabul edilmediği iddia edildi.

Öte yandan, Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe de alanda işçi temsilcileriyle bir araya geldi.



YORUMLAR 22
  • Ben 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben günlük 12 saat çalışıyorum .ve 1.100 lira maaş alıyorum !kira da oturuyorum ve tek başıma evi geçiştirmeye çalışıyorum. Ama bazı sosyalist. Görünüşlü sendikalar bu kardeşlerin aldığı 1 900 lira maaştan da edecekler yazık kimsenin oyununun na gelmeyin. Adam kalmış yanınıza uzlaşmaya çalışın. Maalesef türkiyede
    Cevapla
  • Destekçi 8 yıl önce Şikayet Et
    Pardon siz neyi biliyorsunuz da konuşuyorsunuz , Akşam işten döndüğünde Yıkanmak üzere eve getirilen iş kıyafetlerinin sırılsıklam ıslak olduğunu mu , yoksa çalışanlarının yüzde 70 inin bel fıtığı olduğunumu, hangisini biliyorsunuz ? Eşim başta olmak üzere tüm Ford İşçisinden , çok ama çok özür dileyerek söylüyorum ; hayvan gibi çalışarak , İnsan gibi yaşayamıyorlar ! nedenmi ? 9 Senelik işçisine 1.700 TL maaş verdiği için, Eşimi ve arkadaşlarını sonuna kadar destekliyorum..Tüm izmit halkı tüm izmit esnafı herkes destekliyor. Allahın izni ile direnişlerini kazanacaklar.
    Cevapla
  • İŞÇİYE DESTEK 8 yıl önce Şikayet Et
    baazı kişiler işçiye destek vermesi gerekirken karun gibi zengin patronlara destek veriyor hayret ediyorum.işçi kardeşşim kopara bildiği maximum yövmiyeyi koparması lazım haktır helaldir...
    Cevapla
  • işçi 8 yıl önce Şikayet Et
    tam patron kafası elini cebine alıp gezmeler vs ALLAH mısın ulan
    Cevapla
  • yahu 8 yıl önce Şikayet Et
    1900 tl maas 8 saat calisma Allahtan daha ne istiyorsunuz nankorler
    Cevapla
  • destekçi 8 yıl önce Şikayet Et
    Ford işçi arıyor Buyrun başvurun o halde
    Cevapla
  • yuhdeme 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadas hepsı oyle almıyor ama bunu benden sana cunku ılk bıryıl asgarı ucret ? dıger yılkların takwımını bılmıyorum
    Cevapla
  • edep yahu 8 yıl önce Şikayet Et
    Nankör senin gibi insanlıktan nasibini almamış anti sosyal kişilere daha çok yakışır.şunu pireyle boy ölçüşen beynine iyi koy, emekçinin emeğiyle binlerce insan milyoner oluyorsa emekçinin emeğinin karşılığı verilmiyordur.sizin gibi iki lokma bir hırka zihniyetiyle yaşayıp adını kanaatkar olmak olarak koyanlar yüzünden memleket de taş üstünde taş kalmadı.
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Seçim üzeri Gezi parkı,17 aralık devamıdır bunlar ..amaç belli ..Türkiyeyi karıştırmak..amaaa bunun cılkı çıkacak ve hesap verecekler..Türkiyeyi Yahudi Otbor ,Canvas karıştırmaz ve ABD israile köle yapamaz, boşuna uğraşıyorlar Türk Milleti Arap ülkelerine benzemez izle Dirilişi ibret Al bre Vatan hainileri ..
    Cevapla
  • Selo 8 yıl önce Şikayet Et
    Birgün dertlerimizi dinlemek için siz ve sizin gibi düşünen arkadaşları Gölcük fabrikamızın K1 girişi çaprazında kalan tır parkına bekleriz. En azından bir çayımızı içersiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle