Rusya'ya bir darbe de Japon devden!

Siemens, Opel, Mc Donald's'ın ardından son olarak Japon devi Mitsubishi Fuso da, Rusya'daki üretimini durdurdu.

Rusya'ya bir darbe de Japon devden!
Rusya'ya bir darbe de Japon devden!
GİRİŞ 20.04.2015 12:31 GÜNCELLEME 20.04.2015 12:32
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Japon kamyon ve otobüs üreticisi Mitsubishi Fuso, talepteki azalma ve rublenin değer kaybetmesi nedeniyle Rusya'daki üretimini durdurdu. Ancak Fuso, Rusya'daki tesislerini kapatmadı.

Yapılan açıklamada, durumun izlenmeye devam edileceği ve gelişmelere bağlı olaraka işçi çıkarılıp çıkarılmayacağına, tesislerin geleceğine karar verileceği ifade edildi.

FABRİKASINI KAPATAN DA VAR, ÜRETİMİ YARIYA İNDİREN DE...

ABD'li Otomobil devi GM'in Avrupa'daki markası Opel'i Rusya'dan çekme kararı almıştı. Siemens'in başkanı Joe Kaeser da Batı'nın yaptırımları nedeniyle Rusya'daki faaliyetlerini yarı yarıya azalttıklarını söylemişti. McDonald's ülkedeki tüm şubelerini kapatırken, Coca-Cola Hellenic Bottling ve Pepsi de Rusya’daki birer fabrikasını kapatma kararı aldığını açıklamıştı.

YORUMLAR 31
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Kim nederse desin Putin iyi bir lider coken rusyayi kendine getirdi. Tr kartlari iyi oynamali cunku buyuk ve sessiz bir savas var putin ve bati arasinda .
    Cevapla
  • ha şöyle 8 yıl önce Şikayet Et
    çöktünmü diziyin üstüne, petrolden eline üç kuruş para geçti diye kendini birşey sanmışdı moskof belasını dersini aldı amma bir oldu oh olsun
    Cevapla
  • asa 8 yıl önce Şikayet Et
    defolup gitsinler
    Cevapla
  • Gezici 8 yıl önce Şikayet Et
    Kürsel çete şirketleri savaşın yada ekonomik krizin kokusunu aldığı ilk andan itibaren o ülkeden yavaş yavaş çekilirler. Dünyayının yeni hakimi artık şirketlerdir. 1. dünya savaşından tutun ekonomik krizlere kadar hep şirketlerin eseridir. Apple firmasının geliri bir Türkiye kadar düşünün artık gerisini şirketler ülkelerden daha varlıklı.
    Cevapla
  • Kaan 8 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Türkiyemden de çekilirler hödükler, örneğin macdonalds kapatsa, yüzlerce bambi kafe kalite geliştirip TR sathına yayılabilir, oradan iran suriye ırak arap ülkeleri derken baltıklara ve türki cumhuriyetlere kadar uzanabilir, tabii sabırla, 5-10 yılda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle