Yeni Skoda Fabia'ya tasarım ödülü

Skoda’nın tamamen yeniden tasarladığı üçüncü jenerasyon Fabia, dikkat çeken tarzıyla prestijli ödüller almaya devam ediyor.

Yeni Skoda Fabia'ya tasarım ödülü
Yeni Skoda Fabia'ya tasarım ödülü
GİRİŞ 13.04.2015 04:38 GÜNCELLEME 13.04.2015 05:56
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Her yıl, uzmanlardan oluşan uluslararası panelde değerlendirilen tasarımların ödüllendirildiği Red Dot Ödülleri, dünyanın en büyük ve en tanınan yarışmalarının başında geliyor.

56 ülkeden, 1,994 katılımcının 4,928 başvuruyla yer aldığı Red Dot Ödülleri’nde Yeni Skoda Fabia, prestijli ödülü alarak buna ulaşan sekizinci Skoda modeli olmayı başardı.

Türkiye’de de showroomlardaki yerini alan Yeni Fabia, sportif tasarımı ve keskin hatlarıyla hemen dikkat çekiyor.



Geçtiğimiz yıl tanıtılan VisionC konsept otomobilin izlerini taşıyan ilk Skoda modeli olan Fabia’nın bu yeni tasarım dili, Rod Dot jürisi tarafından da ödüllendirildi. Fabia’nın ergonomiyi, fonksiyonelliği ve sportifliği birleştiren tasarımı 25 ülkeden tasarım profesörü, tasarımcı ve gazetecinin oluşturduğu jüri tarafından büyük beğeni toplayarak ödüle layık görüldü.

Yeni Skoda Fabia tasarımının yanında teknoloji ve fonksiyonellik açısından da sınıfının standartlarını belirliyor. Ayrıca 305 lt'lik bagaj kapasitesiyle sınıfının limitlerini zorluyor. Önceki jenerasyona göre yüzde 17 daha verimli motor seçeneklerine sahip Red Dot Ödüllü Yeni Fabia, 3 benzinli ve 1 dizel motor seçenekleriyle 38.900 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

YORUMLAR 9
  • Soner 7 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir araç. Kullanan bilir. Diğer yorumlara aldanmayın, hepsi boş lakırdı
    Cevapla
  • neco 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu mu yeni tasarım resmen nerede ise wolswagen polo 'ya benziyor.
    Cevapla
  • Polo 8 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Skoda'yı Volkswagen satın aldı... Octavia da bildiğin Passat...
    Cevapla
  • harun yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    bende katılıyorum skoda son zamanlarda sürekli kötüye gitmeye başladı pejo citroen hatta kia bile kendini yenileyip yeni tasarımlar yaparken bu gidişle skoda biter gibime geliyor ne demişler ankaranın dkimeni skoda alanı öpmelii .
    Cevapla
  • harun yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    1.2 motoru koyarsa beş para etmez
    Cevapla
  • naim 8 yıl önce Şikayet Et
    hocam sen kendinde misin. satışları ciddi ciddi arttı diye biliyoruz
    Cevapla
  • engin can 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum. tasarımı ödülünü veren kuruluşun bu rabayla bir baglantısı var heralde, ne farklılıgı var ki arabanın tasarım ödülü almış, biz sanki hiç araba görmedik , yuttuk (!)
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    tasarım mı? Bun da tasarım namına bi orjinallik yok. Diğer volkswagen üretimi arabalar gibi birbirinin kopyası. genel hatları polo ile aynı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle