Hyundai'den müşterilerine teknolojik çözümler

Hyundai’nin geliştirdiği “Servis Otomasyon Programı” tüm bayi ağında hayata geçirilerek sektörde satış sonrası hizmete yeni soluk getirecek.

Hyundai'den müşterilerine teknolojik çözümler
Hyundai'den müşterilerine teknolojik çözümler
GİRİŞ 30.03.2015 10:54 GÜNCELLEME 30.03.2015 10:54

Hyundai, sadece kaliteli yeni otomobilleriyle değil, satış sonrasında da müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek teknolojik yenilikler sunmaya devam ediyor.

 Türk otomotiv sektöründe bir ilki gerçekleştiren Hyundai, servis müşterilerinin gerçek zamanlı olarak araçlarının onarım durumunu takip edebilmelerine, android tabanlı tablet bilgisayarlar ve kiosklar aracılığıyla daha hızlı ve şeffaf bir servis hizmeti alabilmelerine olanak sağlıyor. 

Müşteriler bekleme salonlarında otururken, araçlarının onarım durumunu ve kalan zamanı anlık olarak ekranlardan takip edebiliyor. “Servis Otomasyon Programı” ile Hyundai, araç kabulden teslimata kadar tüm servis süreçlerinin etkin bir şekilde kontrolünü ve takibini sağlayarak, “Müşteri Memnuniyetinde 1 Numara” olma hedefine ulaşmak istiyor.

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, “Servis Otomasyon Programı” ile ilgili olarak, “Hyundai’nin geliştirmiş olduğu bu teknolojik sistem sayesinde tüm müşterilerimizin daha rahat, hızlı, güvenli ve şeffaf bir süreç ile hizmet almalarını sağlayarak, Türkiye otomobil pazarında müşterisi tarafından en çok sevilen marka olma hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL