IŞİD'e seslendi: Ekmeğe muhtaç hale geldim

Oto galerici, IŞİD'e seslenerek, "Allah'ını seven araçlarımı geri versin. Evim ve iş yerime ipotek konuldu. Ekmeğe muhtaç hale geldim" dedi.

IŞİD'e seslendi: Ekmeğe muhtaç hale geldim
IŞİD'e seslendi: Ekmeğe muhtaç hale geldim
GİRİŞ 31.12.2014 13:31 GÜNCELLEME 31.12.2014 17:04
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Ankara'da faaliyet gösteren özel bir servis firmasına 2013'ün Mart ayında çeşitli markalarda lüks arazi taşıtları kiralayan Erzurumlu oto galerici Önal Yıldız, arabaların firma tarafından IŞİD ve Suriye'deki muhaliflere gönderildiğini iddia etti. Erzurum, İstanbul, İzmir, Mersin, Elazığ, Ankara, Kahramanmaraş, Adana, Hatay, Antalya'da özellikle arazili taşıtları kiralayan firmanın bu işten ekmek yiyenleri dolandırdığını iddia eden Yıldız, çete kurbanı olduklarını belirtti. Evli ve 4 çocuk babası Önal Yıldız, kiraya verdiği taşıtları banka kredisiyle aldığını, karşı tarafından ödeme yapmaması yüzünden iflas ettiğini savundu. İçişleri Bakanı efkan ala dahil devletin bütün kademelerine mağduriyetlerini ilettiklerini ve bir sonuç alamadıklarına belirten Yıldız şunları söyledi:
 
"Ankara'daki firma Mart ayında 12'si bana, 5'i de amcama ait toplam 17 lüks arazi aracı kiraladı. Her bir taşıtın aylık kira bedeli 2 bin 500 TL. Kira bedelleri geçen Eylül ayından itibaren hesaba yatırılmadı. Biz de 17 aracı geri istedik. Firma, araçların Mersin'de bir firmaya kiralık verildiğini söyledi. Mersin'e arazi araçları almaya gittiğimizde bize 'hepsi çalındı' dediler. Durumu polise bildirdik, Yapılan araştırmada araçların en son Hatay'da MOBESE ve Araç Plaka Takip (APT) sistemi tarafından görüntülenmiş. Polisler bize yaklaşık 500 aracın aynı yöntemle Hatay üzerinden Suriye'ye giriş yaptığını ve IŞİD veya muhalif güçlere verilmiş olduğunu söylediler. Şikayetçi olduk fakat kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi."
 
'EKMEĞE MUHTAÇ KALDIK'
 
Banka kredisiyle satın alıp kiraya verdiği araçların borcunu ödeyemediği için iflas ettiğini söyleyen 50 yaşındaki Önal Yıldız da şöyle konuştu:
 
"30 yıllık birikimim gitti. 1 milyon lira zararım var. İflas ettim. Bankalara borcumu ödeyemez oldum. Evime gelen icra yazılarından bunaldım. sigorta şirketleri güveni suistimal olduğu için zararımızı telafi etmiyor. Şaşırdık kaldık. Buradan IŞİD'e sesleniyorum. Allah'ını seven araçlarımı geri versin. Çoluk, çocuk ekmeğe muhtaç kaldık. Adalet kiraya verdiğimiz firmaya bunun hesabını bile sormuyor."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    evet kardeşim devlet kimin için var bakacak adama görevi ne devletin
    Cevapla
  • recep 9 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yetkileri mademki bu insanın araçlarından bandrolu vergiyi alıyorsunuz öyleyse bu insanın mağduriyetini giderin!!! yoksa vergi almayın milletin ca ve mal güvenliği yoksa !!
    Cevapla
  • hakann 9 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim bu araçlar kaskolu değilmi?
    Cevapla
  • CELAL 9 yıl önce Şikayet Et
    İyide kardeşim işinizi sizde sağlama alın herkese araç kiralamayın öle
    Cevapla
  • MUSO 9 yıl önce Şikayet Et
    YAU ZATE ISID TÜRKIYEDE CIRIT ATIYO VE ISID YANDASLARI DA COK TÜRKIYEDE, KÜRTLERE KARSI SAVASTIGI ICIN ISIDI SEVENLER VAR BUNU KABULLENMEK LAZIM!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle