Mercedes'ten kamyonculara özel dinlenme tesisi

Mercedes-Benz Türk Adapazarı Pamukova'da kamyon şoförlerine özel dinlenme salonu açtı.

Mercedes'ten kamyonculara özel dinlenme tesisi
Mercedes'ten kamyonculara özel dinlenme tesisi
GİRİŞ 07.05.2014 08:57 GÜNCELLEME 07.05.2014 08:57

Mercedes-Benz Türk hem sektörün en çok tercih edilen araçları ile hem de sektöre yönelik düzenlediği organizasyonlar ile kamyoncunun yanında olmaya devam ediyor.

Adapazarı Pamukova'daki Özdemir Dinlenme Tesisleri içerisinde yer alan “Mercedes-Benz Dinlenme Salonu” 3 Mayıs itibariyle kullanıma açıldı.

Mercedes-Benz Türk dinlenme tesisi açılışı vesilesiyle organize ettiği “Kuru-Pilav Etkinliği”nde kamyon şoförleri ile buluştu.

Mercedes-Benz Türk 3 Mayıs'ta Adapazarı Pamukova'daki Özdemir Dinlenme Tesisleri içerisinde kamyon şoförlerine özel olarak sunduğu Mercedes-Benz Dinlenme Salonu‘nun açılışını yaptı. Kamyon şoförleri bu vesile ile gerçekleştirilen Kuru-Pilav Etkinliği'nde Mercedes-Benz Türk yönetici ve çalışanları ile birlikte yemek yiyerek sohbet etme imkanı yakaladılar.

Mercedes-Benz Türk'ün kamyon şoförleri için özel olarak sunduğu Mercedes-Benz Dinlenme Salonu'nda 7/24 dijitürk yayını, ücretsiz bir internet cafe ve şarj ünitelerinin yanı sıra, rahat dinlenme koltukları ve çay ikramı da bulunuyor.

Mercedes-Benz kamyon şoförlerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte katılımcılar yeni dinlenme salonunun keyfini çıkarırken sektörün bugünü ve yarınını, yol hikâyelerini Mercedes-Benz yetkilileri ile paylaştılar. Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ve Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır açılışa katılarak kamyon şoförleri ile sohbet ettiler.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün bu buluşmada şirketin 2013 yılını 17.000 adetlik rekor bir satış ile tamamladığının ve kamyon pazarında tam 12 yıldır üst üste elde edilen pazar liderliğinin altını çizdi. Sülün, Mercedes-Benz Türk olarak, her zaman faaliyetlerinin odağına müşterileri koymalarının, beklenti ve ihtiyaçları sürekli olarak değerlendirerek, bunları AR-GE çalışmalarına entegre etmelerinin markayı daha da güçlendirdiğini vurguladı. Yatırımlarını sürdürdüklerini, finansman seçeneklerini çeşitlendirdiklerini, 2.El şirketi TruckStore ile Mercedes-Benz garantisi ile ürün sunabildiklerini belirten Sülün; başarılı çalışmalarının sorumluluklarını arttırdığını ve Mercedes-Benz Türk olarak bu sorumluluğun gereğini yerine getirmeye devam edeceklerini söyledi.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise sektör ve müşteri ile olan yakın teması daima koruduklarını, bu sayede ihtiyaca uygun kaliteli ürünlerin yanı sıra, piyasa dinamiklerine uyum sağlayabilen, esnek yapılarının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu belirtti. Özbayır, düzenledikleri etkinlik kapsamında kamyon şoförleri ile bir araya gelme fırsatı buldukları için çok mutlu olduklarını, açılışını gerçekleştirdikleri Mercedes-Benz Dinlenme Salonu'nun Mercedes kamyon kullanıcısı olsun olmasın tüm şoförler için iyi bir dinlenme imkanı sunmasını dilediğini ifade etti.

Etkinliğe katılanlar, yemek sonrasında çok sayıda sürpriz hediye kazanma şansına da sahip oldular. Ziyaretçiler, Mercedes-Benz Dinlenme Salonu'nda soluklandıktan sonra yollarına devam ettiler.