Fiat'ın o modeli tarih oluyor!

Fiat Avrupa'daki pazar kaybını engellemek için lüks modellere 12.3 milyar dolar yatırım yapacak. Lüks modelleri İtalya'da üretecek Fiat Punto modelinin yerine de yeni 500'ü ikame edecek.

Fiat'ın o modeli tarih oluyor!
Fiat'ın o modeli tarih oluyor!
GİRİŞ 09.12.2013 14:06 GÜNCELLEME 09.12.2013 14:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bloomberg'ün haberine göre; Fiat Maserati ve Alfa Romeo modellerinin İtalya'da üretimine ağırlık verirken Fiat 500 ve Panda modellerine de odaklanılmasını sağlayacak.

PUNTO YERİNİ YENİ 500'E BIRAKIYOR

Bu planın bir parçası olarak Fiat yeni 500, Alfa Romeo 4C ve Jeep modellerini gelecek yıl tanıtacak. Bu modellerin hepsi İtalya'da üretilecek. İhracat için düşünülen yeni Alfa Romeo Giulia sedan ise 2016'da İtalyan fabrikalarının üretim bandından çıkacak.

YORUMLAR 13
  • yakup karaman 10 yıl önce Şikayet Et
    audi den sasmayin. ben audinin üzerine araba tanimam cok rahat cok saglam ve ic acici
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Peki yeni punto alanlar kerizmi?..... ...Fiat bunu yaparsa çok kaybeder!!!.....500L serisinide kimse almaz!! zaten çok pahalı!!!?....
    Cevapla
  • Halil DURCEYLAN 10 yıl önce Şikayet Et
    500L serisi ikinci ele çabuk girdi..!. Ne hikmetse Fiat 500L serisi yeni araçlar daha 10.000 km'yi bile geçmeden ikinci ele düştüğünü rahatlıkla ufak bir araştırma ile görebilirsiniz. Sebebi nedir acep???
    Cevapla
  • Mehmet Emin 10 yıl önce Şikayet Et
    Hakikate gelince Fiat, Honda'dan daha sessiz, Toyota'dan daha ucuz, Wolswagen'den daha sorunsuz. Her yerde servisi var, Parçası ucuz, kolay bulunuyor. Volvo kadar olmasa da sağlam ve güvenilir. Açıkçası tek kötü tarafı Türkiye ayağının KOÇ'un olması. Sadece onun için tutulmuyor ve koç'un ürünü olduğu için sevmiyoruz. Tükiyede yapılan Linea'lar Dünya'da satış rekorları kırıyor. Bizde yüzüne bakılmıyor. Koç Fiat'a zarar veriyor.
    Cevapla
  • YORUMCU 10 yıl önce Şikayet Et
    Toyota kullanıcısıyım. Yaklaşık 7 yıldır. Sadece lastik değiştirme masrafım oldu. Çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım. Diğer markaları da kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle