BMW'ye kızdı, son model otomobilini parçaladı!

Almanya'da geçen hafta düzenlenen Frankfurt Otomobil Fuarı'nın girişinde ilginç bir olay yaşandı. İran asıllı bir işadamı 160 bin dolara aldığı lüks otomobili balyozla parçaladı. İşadamının öfkesinin sebebi sonradan ortaya çıktı.

GİRİŞ 17.09.2013 16:35 GÜNCELLEME 17.09.2013 17:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İran asıllı işadamı Pourmohseni Hadi yeni aldığı otomobilinin defalarca yetkili servise gitmesine rağmen sorunlarının çözülmediğini belirtti. İtalya'da yaşayan işadamı servis sorunu çözemeyince bunun üzerine ilginç bir protesto kararı aldı. Aracıyla birlikte Almanya'nın Frankfurt şehrinde düzenlenen otomobil fuarının ana girişine yanaştı. Ve lüks otomobilini işte bu hale getirdi. Olay yerine gelen polis ise ne yapacağını şaşırdı. Sadece şahısların kimliklerini kontrol edebildi. Hızını alamayan çılgın işadamı aracını şimdi de Berlin'deki Alman Parlamentosunun önünde parçalayacağını söylüyor.

YORUMLAR 8
  • hasan kaya 8 yıl önce Şikayet Et
    onu bunu bilmem, bmw den aldığım sıfır aracım yüzünden çok mağdur oldum bunu problemden saymıyorum da bmw servis çalışanları arabamla gece 24 de trafiğe çıkıp saatlerce gezmesine çok sinirlendim.(HGS den ve araç kullanım geçmişimden gördüm sıfırlamamış akıllılar.)
    Cevapla
  • yunus doğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    PEJO YA. Yapılması daha uygun olur..Sattıkları hangi araç yok ki bir sorunu olmasın...firmanın araçlarına sahip çıkmaması bunlar böyle demesi de cabası...
    Cevapla
  • Mirzal Akbar 10 yıl önce Şikayet Et
    ilginç. ben bu haberi geçen tvde izledim ya atv ya d idi, kenardakı bmw çıkartması karartılmış, aracnın önünden ve arkasından markasını gösterecek şekilde hiç çekim yapılmamıştı, sunumdada iranlı iş adamı lüks aracını .felan fistan die tanıttılar zaten
    Cevapla
  • Sultan-ı Yegah 10 yıl önce Şikayet Et
    Yaygın. Yaygın bir protesto şekli.. Özellikle çinliler seviyor bunu.. Hem reklam oluyorsun, hem de firmaya büyük imaj zararı veriyor.. Böyle bir olayı Mercedes'in falan sponsor etmesi de akıllıca.. Fakat dikkat edin, balyoz darbelerine karşı bile ne kadar dayanıklı.. Tofaş'a 2 vursan nevri döner..
    Cevapla
  • Coskun 10 yıl önce Şikayet Et
    Honda . Ben yaklasik Honda Akkord kullandim 10 sene boyunca hic ariza vermedi tavsiye ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle