Dizel Linea'larda 7 bin TL'ye kadar indirim

2012 yılı içinde 27 bin adetten fazla satılarak aynı zamanda Türkiye'nin en çok tercih ettiği otomobil modeli unvanını kazanan Fiat Linea'lar Kasım ayına kampanya ile başladı.

Dizel Linea'larda 7 bin TL'ye kadar indirim
Dizel Linea'larda 7 bin TL'ye kadar indirim
GİRİŞ 09.11.2012 10:53 GÜNCELLEME 09.11.2012 11:34

30 Kasım tarihine kadar geçerli olacak “Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea” sloganlı kampanya kapsamında 1. 4 litre 77 HP benzinli ve 1.3 litre 95 HP dizel motorlu Fiat Linea versiyonlarının fiyatları birbirlerine eşitlenerek hem küçük hem kompakt sedan müşterilerine yönelik olarak 7 bin TL'yi aşan indirimler sağlanıyor.

 “Benzinliden Daha Pahalı Dizel” algısını değiştiren kampanya kapsamında Actual, Active Plus ve Via donanımlı Fiat Linea Classic'in 1.3 litre 95 HP'lik Multijet motorlu versiyonlarını 1.4 litre benzinli Fiat Linea Classic fiyatına satın alma imkanı sunuluyor. Bununla birlikte Pop ve Easy donanımlı Yeni Fiat Linea'nın 1.3 litre 95 HP'lik versiyonlarına da yine 1.4 litre benzinli Yeni Fiat Linea fiyatına sahip olabilme imkanı sunuluyor.

Fiat Linea Classic 1.3 Multijet 33 bin 490 TL; Yeni Fiat Linea 1.3 Multijet ise 35 bin 950 TL'den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çekiyor.

Koç Fiat Kredi çatısı altında yer alan Fiat Finans aracılığıyla ise 20 bin TL'ye 2 yıl vade ve % 0 faiz imkanıyla benzersiz kredili satın alma kolaylıkları da yine aynı kampanya kapsamında sağlanıyor.

Tofaş'ın uluslararası ödüllü Bursa'daki fabrikasında yüksek standartlarda üretilen Fiat Linea modellerinde benzinli ve dizel motorlu versiyonlarının fiyatlarını eşitleyerek 7 bin TL'yi aşan avantajlar sunan Fiat Türkiye, “Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea” kampanyasıyla Actual, Active Plus ve Via donanımlı Fiat Linea Classic'in 1.3 litre 95 HP'lik Multijet motorlu versiyonlarını 1.4 litre benzinli Fiat Linea fiyatına satın alma imkanı sunuluyor. Bununla birlikte Pop ve Easy donanımlı Yeni Fiat Linea'nın 1.3 litre 95 HP'lik versiyonlarına da yine 1.4 litre benzinli Yeni Fiat Linea fiyatına sahip olabilme kolaylığı sağlanıyor. Koç Fiat Kredi çatısı altında yer alan Fiat Finans aracılığıyla ise 20 bin TL'ye 2 yıl vade ve % 0 faiz imkânıyla benzersiz kredili satın alma kolaylıkları da yine aynı kampanya kapsamında yer alıyor.

100 km'de ortalama 4.9 litrelik yakıt tüketim değeriyle satın alırken de kullanırken de tüketici dostu olan 1.3 litre Multijet motorlu Fiat Linea model ailesi, hem estetik tasarımı hem de boyutlarıyla ekonomik sedan müşterilerinin beklentilerini ideal biçimde karşılayabiliyor. 500 litrelik bagaj hacmi, arka koltuklarının yatırılmasıyla 870 litreye kadar yükselen Fiat Linea model ailesi, kalabalık aileler ve uzun yolculuklar için gerekli yükleme alanı sunabiliyor.