Honda ÖTV farkını karşılıyor

Honda, aralık ayı kampanyasını açıkladı.

Honda ÖTV farkını karşılıyor
Honda ÖTV farkını karşılıyor
GİRİŞ 09.12.2016 12:16 GÜNCELLEME 09.12.2016 12:16

Honda, otomobil sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlarına aralık ayında da devam ediyor. Yeni Civic Sedan modelinde ÖTV farkını Honda karşılarken 4X4 CR-V dizel otomatik modelinde de şimdi al, seneye öde kampanyası uygulanıyor.

Honda CR-V

Vergi avantajı sağlayan 1.6 litrelik dizel motoru 160 PS güç üreten CR-V dizel otomatik, Türkiye pazarına iki motor seçeneği ve 5 donanım versiyonuyla satılıyor. Tüm donanım versiyonlarında pratik bagaj kullanım özelliği sunan Honda CR-V’nin başlangıç paketi olan Dream versiyonunda otomatik yıkama tertibatlı LED farlar, 17 inçlik alaşım jantlar, karbon görünümlü ön konsol, ısıtmalı ön koltuklar, start-stop sistemi, bluetooth telefon kiti, renkli TFT LCD bilgi ekranı, tek dokunuşla 60:40 oranında katlanan arka koltuklar ve çift bölgeli klima gibi donanımların yanı sıra Elektronik Fren Gücü Dağıtımı (EBD), Araç Denge Kontrol Sistemi (VSA), ABS, Acil Durum Fren Desteği (Brake Assist), Lastik Basınç Uyarı Sistemi (DWS) ve daha fazlası standart olarak yer alıyor. 

Honda Civic Sedan

Honda Türkiye Fabrikası bantlarından inen yeni Honda Civic Sedan; Premium, Elegance ve Executive adlı üç farklı donanım seviyesine sahip. 76 bin 106 TL’den başlayan fiyata sahip Civic Sedan’da ilk 125 HP üreten 1.6 litrelik benzinli ve LPG’li seçenekler mevcut. Yeni Civic Sedan’da manuel şanzımanın yanı sıra tamamen yenilenen CVT teknolojili otomatik şanzıman da tercih edilebiliyor.