Ford GT'de online başvuru dönemi

Ford’un tamamen yenilediği spor otomobili Ford GT için başvurular FordGT.com web sitesi üzerinden iletilebiliyor.

Ford GT'de online başvuru dönemi
Ford GT'de online başvuru dönemi
GİRİŞ 13.04.2016 12:30 GÜNCELLEME 19.05.2016 15:31

Şirket açıklamasına göre, spor otomobili Ford GT için başvurular bugünden itibaren FordGT.com web sitesi üzerinden yapılabilir. Başvurusu onaylananlar müşteriler, yeni Ford GT Özel Danışmanlık Hizmeti’nin (Concierge Servis) sunduğu kişiselleştirilmiş satın alma deneyiminden de faydalanabiliyor.

Dünya genelinde başvuranlar arasından kabul edilenlerle iletişime geçen özel danışman, sadece sipariş ve teslimat aşamasında değil takip eden yıllar boyu kullanım sırasında da kişiye yardımcı oluyor.

Ford GT, hafiflik, aerodinamik ve Ford markasının inovasyonlarından biri olan EcoBoost motor teknolojisi açısından gelişmiş özelliklere sahip.

Sınırlı üretim

Yeni Ford GT web sitesindeki konfigürasyon aracı, tüketicilere istedikleri Ford GT’yi oluşturmak için fırsat vermenin yanı sıra istedikleri konfigürasyonu sosyal medya aracılığıyla dünyayla kolayca paylaşma imkanı da sunuyor. Konfigürasyon aracı, renk kombinasyonlarından jantlara ve iç mekan temaları dahil malzeme seçeneklerine kadar Ford GT’nin pek çok özelliğini ayrıntılı olarak veriyor.

Sekiz dış renkle kombine edilebilecek yedi farklı şerit rengi, Ford GT müşterilerine araçlarını kendileri kadar özgün olma seçeneği sunuyor.

Ford GT'nin yıllık üretimi 250 adetle sınırlı olacak ve ilk sipariş dönemi 500 araçlık ilk iki yılı kapsayacak.

Otomobil için internet üzerinden başvuruların ilk turu, 12 Mayıs 2016’da Orta Avrupa saatiyle 23:59’da kapanıyor.