Otomobilde 15 bin lirayı bulan indirimler

Araç pazarından daha fazla pay almaya çalışan firmalar, yılın son kampanyalarında 15 bin lirayı bulan indirimleri devreye soktu.

Otomobilde 15 bin lirayı bulan indirimler
Otomobilde 15 bin lirayı bulan indirimler
GİRİŞ 07.12.2015 09:33 GÜNCELLEME 07.12.2015 09:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye'de, 11 ayda yüzde 31 büyüyen otomobil ve hafif ticari araç pazarından daha fazla pay almaya çalışan firmalar, yılın son kampanyalarında, faizsiz kredilerin vadesini 4 yıla kadar uzatırken, bazı modellerdeki indirimler 15 bin liraya dayandı.

Kampanyaların hareketlenmesine ve araçları daha ulaşılabilir kılmaya yönelik fırsatların  Türk otomotiv pazarında faaliyet gösteren bazı yerli ve yabancı firmaların kampanyalarından derlenen bilgilere göre, ocak-kasım döneminde döviz kurlarındaki artışa rağmen büyüyen pazar, yıl sonu satışlarını kendi lehine artırma mücadelesi veren firmaların rekabetine sahne oldu.

Alternatif ödeme seçenekleri sunan aralık kampanyalarında "15 bin liraya varan indirim", "4 yıla varan sıfır faiz", "yüzde 3 peşin alım indirimi", "4 bin liraya varan takas indirimi", "Şimdi al ödemeye Temmuz 2016'da başla", "3 bin 500 liraya varan nakit alım indirimi", "sabit kur", "yüzde 6'ya varan indirim" gibi fırsatlar yer alıyor.

YORUMLAR 3
  • tahsin korkut 8 yıl önce Şikayet Et
    Arac fiatlari cok pahali
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    yalanınıza yalandan başka bir şey değil bayiye gittik mi binlira bile indirmiyorlar hemde peşin ödemede bunlar oraya insanları çekme yalan haberler sıfır faiz nerde var
    Cevapla
  • memo 8 yıl önce Şikayet Et
    15 bin indirim daha önce 15 bin tl kazık demektir
    Cevapla