Nisan'da Skoda'nın Superb fırsatı sürüyor

Skoda, Nisan ayı boyunca yeni otomobil satın almak isteyen kullanıcıları uygun fırsatlarla yetkili satıcılarına bekliyor.

Nisan'da Skoda'nın Superb fırsatı sürüyor
Nisan'da Skoda'nın Superb fırsatı sürüyor
GİRİŞ 03.04.2015 15:48 GÜNCELLEME 03.04.2015 15:48

Markanın üst segment modeli Superb ise, öne çıkan Nisan fırsatlarıyla birlikte lükse ulaşmayı daha kolay hale getiriyor.

Her donanım seviyesinde kullanıcılarını lüks unsurlarıyla şımartmayı başaran ve konforlu sürüşüyle sınıfında farklı bir yere konumlandırılan Superb, aynı zamanda bu özelliklerini düşük yakıt tüketimine sahip motorlarıyla birleştiriyor. Nisan ayı boyunca Superb modeli, anahtar teslim fiyatına ek olarak 2.500 TL takas indirimi fırsatıyla satışa sunuluyor.

Nisan ayında Skoda’nın indirimleri Superb modeliyle sınırlı kalmıyor. Markanın SUV segmentinde büyük ilgi çeken ve otomobil tarzı sürüşüyle keyif veren modeli Yeti 2.500 TL’lik takas indirimi ile sunulurken, tüm dünyada önemli satış rakamlarına ulaşan Octavia, Rapid ve Rapid Spaceback modelleri için de 1.000 TL’lik takas indirimi devam ediyor.

Ayrıca showroomlara yeni gelen üçüncü jenerasyon Fabia, lansmana özel 38.900 TL’lik başlangıç fiyatının yanı sıra 1.500 TL’lik takas indirimiyle yeni sahiplerini bekliyor. Avantajlı fiyatlarla birlikte Nisan ayı boyunca VDF’nin aylık yüzde 1,02 faiz oranlı kredi kampanyası da Skoda müşterilerine sunulacak.