Fiat'tan aralık ayı kampanyası

Fiat Ticari Araçlar, aralık ayına özel düzenlenen kampanya kamsamında, Koç Fiat Kredi'nin desteğiyle 20 bin liraya 3 yıl vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunuyor.

Fiat'tan aralık ayı kampanyası
Fiat'tan aralık ayı kampanyası
GİRİŞ 03.12.2013 15:16 GÜNCELLEME 03.12.2013 15:16

Tofaş açıklamasına göre, Tofaş çatısı altındaki Fiat, yeni bir ticari araç sahibi olmak isteyen müşterileri için hazırladığı avantajlı kampanyaları aralık ayında da sürdürüyor. Fiat'ın Fiorino, Yeni Doblo, Pratico veya Ducato modellerinden birine sahip olmak isteyen müşteriler, Koç Fiat Kredi'nin desteğiyle düzenlenen kampanya kapsamında, aralık ayı boyunca 20 bin liraya 3 yıl vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatından yararlanabiliyor.

Yeni ticari aracını daha uzun vadeli düşük faizli krediyle satın almayı tercih eden Fiat müşterileri için ise, 30 bin liraya 60 ay vadeli yüzde 0,61 faizli kredi seçeneği ve krediye ek olarak 5 bin liraya varan yılsonu özel indirim fırsatı da sunuluyor.

"Hayatı ve İşleri Kolaylaştıran" ticari araç modellerini peşin olarak satın almak isteyen müşteriler ise, anahtar teslim fiyatı üzerinden 2 bin liralık ekstra indirim avantajına sahip oluyor.

Fiat'ın, sınıfının en çok tercih edilen modellerinden olan Fiorino'ya 26 bin 50 lira, Yeni Doblo'ya ise 32 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL