'İkinci el araç almanın tam zamanı'

Piyasa hareketlendi, uzmanlar “ikinci el araç almanın tam zamanı” diyor. Ancak araç alırken de dikkat edilmesi gereken püf noktalar da var.

'İkinci el araç almanın tam zamanı'
'İkinci el araç almanın tam zamanı'
GİRİŞ 08.11.2012 14:47 GÜNCELLEME 08.11.2012 14:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kış mevsiminin yüzünü göstermesiyle birlikte, otomobil fiyatlarında düşüş yaşanıyor. Piyasaya hareketlilik gelirken, bu durum en çok vatandaşın da yüzünü güldürdü. Araç almak isteyen vatandaşlarsa fiyatlardaki düşüşü duyunca soluğu ikinci el araç satış noktalarında aldı.

“Vatandaş elini çabuk tutsun”

İkinci el araç piyasasında yaşanan hareketlilik ile ilgili bilgi veren araç satış uzmanı Fuat Bucak, " Fiyatlar düştü. Fakat Şubat-Mart ayından sonra fiyatlarımız yinede yükselecek. O yüzden bir an önce vatandaşımız elini çabuk tutsun” dedi.

Durumu değerlendirmek ve bütçesine uygun araç almak isteyen vatandaşlarsa, soluğu galerici ve otomobil pazarlarında aldı.

Araç alırken dikkat

Araç alırken de dikkat edilmesi gereken püf noktalar da var. Araç satış uzmanı Fuat Bucak, bu konuda, şu uyarıları yaptı:

"Vatandaş araç almadan önce aracın ekspertiz raporunu yaptırması gerekir. Gerekli yerlere gitmesi gerekir. Örneğin servislerine gidip sorgulayabilir aracı veya sigorta ekspersizlerinden, aracın sorgulamasını yaptırabilir.” 

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 1
  • ÖZCAN TEKİN 11 yıl önce Şikayet Et
    çok hile hurda var. güvenipte alamıyorsun, ötv artışları ikinci elde de fiyatları artırıyor. 90-95 model araçlara 12-13 bin tl istiyorlar..
    Cevapla