TTNET'ten otomobil projesine tam destek

Ototespit, bulduğumuz araçların 2.el oto ekspertiz raporu için aklınıza takılan tüm sorulara çözüm sunuyor.

TTNET'ten otomobil projesine tam destek
TTNET'ten otomobil projesine tam destek
GİRİŞ 15.09.2014 15:02 GÜNCELLEME 15.09.2014 17:32


Bulduğunuz aracın ekspertiz raporunu sizin yerinize ototespit ekibi yaptırıyor. Üstelik hem zaman kazandırıryor hem de risk almadan araç sahibi olmanızı sağlıyor.

İnternet ya da benzeri yerlerden bulduğunuz araç için işten izin mi alınmalı, tatil gününü mü beklemeli? Yoksa il dışından bilmediğimiz, görmediğimiz bir araç için uzun yollardan gelinip bir kaç günümüzü bir araç için mi harcamalı ?

Ototespit.com, bulduğunuz araçların 2.el oto ekspertiz raporu için aklınıza takılan tüm bu sorulara çözüm sunuyor. Yeni nesil araç ekspertiz hizmetleri ile, ileri bir boyuta taşımak ve araç sahiplerine daha şeffaf, rahat ve risksiz hizmet sunabilmek için kurulan,Türkiye’nin ilk ayağınıza gelen oto ekspertiz hizmetini sunuyor.

BAYAN KULLANICILAR İÇİN AVANTAJLI

Araç almak isteyen kişilerin, yoğun hayatlarında almak istedikleri araçlar için, servise götürmek için işlerinden izin almak ya da tatil günlerini harcamaktan kurtaran Yeni nesil 2.el oto ekspertiz raporu hizmeti, uzun yolların en kısa yol haritası olmakla beraber, özellikle bayan kullanıcılar için avantajlı bir alternatif sağlıyor.

KISA YOLDAN İŞİNİZ TAMAM

Bulduğunuz araçları ototespit.com’a bildirmeniz yeterli. Tüm işlemler sizlerin adına servislerde yapılıp, alınan ekspertiz raporlarını en geç 2 saat içerisinde 2.el oto ekspertiz raporu‘nu mail adresinize gönderimi sağlar. Bu süreç içerisinde sizlere canlı bilgi, anlık resim ve video gibi ek hizmetler sunarak Türkiye’nin neresinde olursanız olunbulduğunuz aracın başında sizleri hissettirerek kolaylıkla ekspertiz raporunu almış olursunuz.Kısayoldan, en kestirme yolunuz.

Ototespit.com, İstanbul’un 39 bölgesinde ki yetkili özel servisleri ile; en kaliteli, en güvenilir hizmeti sunuyor. Ekspertiz ağında bulunan servisler ototespit.com'un risk haritasından başarı ile geçtikten sonra müşterilerine hizmet vermektedir.

Belirliperiyotlarda bayi taraması ile düzenli risk analizleri yapılarak müşterilerine tam güven ile hizmet sağlıyor.

Şu an için sadece İstanbul’un 39 noktasında hizmet veren Ototespit.com, 2014 yılı sonuna kadar Ankara ve İzmir’de de hizmet vermesi 
hedefleniyor.

Proje kapsamı ile; Ototespit.com, TTNET Teknoloji vadisi proğramı kapsamında iş ortaklığı anlaşmasını imzaladı. Bu yeni süreçte Ototespit.com, İTÜ Teknokent’te ki yeni çalışma ofisinde, yazılım ekibini güçlendirmeyi planlıyor.

 

KAYNAK: OTOMABİL