BMW'nin CEO'su fenalık geçirdi yere yığıldı

66. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı'nda BMW CEO'su Harald Krueger gazetecilerin gözleri önünde birden yere yığıldı.

GİRİŞ 15.09.2015 14:12 GÜNCELLEME 15.09.2015 14:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Otomotiv devinin CEO'su yere yığıldı!

66. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı'nda beklenmedik bir olay yaşandı. BMW CEO'su Harald Krueger gazetecilerin gözleri önünde birden yere yığıldı.

Dünya otomotiv devi BMW'nin CEO'su Harald Krueger sunum yaparken fenalık geçirdi. Gazetecilere sunum yaparken aniden yere yığılan Krueger'e ilk müdahaleyi korumaları yaptı. Hastaneye kaldırılan BMW Başkanı Harald Krüger'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

49 yaşındaki CEO'nun yere düşmesiyle ilgili BMW sözcüsü Maximilian Schoeberl, "Basın toplantısı öncesinde Krueger kendini iyi hissetmiyordu. Yurtdışı seyahatinden yeni dönmüştü. Hastaneye kaldırılan Krueger'e doktorumuz  "anlık başdönmesi" teşhisi koydu. Durumu stabil. Şu anda ciddi bir sağlık sorun bulunmuyor.   " dedi. 
 
Otomotiv devinin tepe yöneticiliğine geçtiğimiz mayıs ayında  geçen Harald Kruger ilk kez BMW CEO'su olarak "Frankfurt  Otomotiv Fuarına" katılmıştı. 

 

YORUMLAR 6
  • newlook 8 yıl önce Şikayet Et
    numara
    Cevapla
  • alpi 8 yıl önce Şikayet Et
    iyi bir reklam hareketi. tüm ajanslar bu haberi geçti ve tüm haberlerde ceo su olduğu firmanın adı var. daha ne olsun :)
    Cevapla
  • Müslüman Türk 8 yıl önce Şikayet Et
    Bmw nin reklama geregi yok ki :)
    Cevapla
  • nihayet 8 yıl önce Şikayet Et
    bak güzel kardeşim ben de ahiret işleri konusunda hani yani yeraltı dünyası CEO vazifesini senin için üstlenebilirim haberin olsun
    Cevapla
  • ölüm ani 8 yıl önce Şikayet Et
    dünya fani
    Cevapla
  • BMW 8 yıl önce Şikayet Et
    O kdr yeni bmw birarada görüp yıkılmamak mümkün değil =)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle