Erdoğan yerli otomobilin CEO'sunu açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerli otomobil için seçilen CEO'nun, Alman devi Bosch'tan transfer edilen Mehmet Gürcan Karakaş olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 01.06.2018 23:41 GÜNCELLEME 02.06.2018 11:01
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NTV-Star TV canlı yayınında, yerli otomobilin CEO'sunu açıkladı.

Erdoğan CEO'nun, Alman devi Bosch'tan Mehmet Gürcan Karakaş olduğunu duyurdu.

Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:

Biz 2021'de elektrikli ve akıllı sürüşü olan bu otomobili üreteceğiz. Ne yaptık  Ben '5 tane babayiğit' dedim, 5 tane babayiğit çıktı ve bir konsorsiyum oluşturdular. Oluşturdukları bu konsorsiyumla beraber adımı attık. Şimdi başına da Mehmet Gürcan Karakaş diye bir arkadaşımızı Bosch'tan transfer ettik. Bu arkadaşımızla beraber inşallah bu süreci başlatacağız.

 


MEHMET GÜRCAN KARAKAŞ KİMDİR?

Uzun yıllar Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Genel Müdürlük görevini sürdüren Gürcan Karakaş 2007 yılında ise Alman markası Bosch’un, Almanya merkezinde Automotive Aftermarket İşkolu’nun kıdemli başkan yardımcılığı görevine atanmıştır.



1965 yılında dünyaya gelen Gürcan Karakaş ODTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunudur. Üniversiteden mezun olduğunun ertesi günü ASELSAN’da mühendis olarak iş hayatına başlayan Gürcan Karakaş, 1990 yılından bu yana Bosch Grubu’nda çalışma hayatını sürdürmektedir. Gürcan Karakaş aslen Antalya Akseki‘lidir.

YORUMLAR 49
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Gürkan Karakaş diye birini fransfer etmişler boshtan...
    Cevapla
  • ASLAN HEMŞERİM 5 yıl önce Şikayet Et
    ASLAN HEMŞERİM SEN BU İŞİ FAZLASIYLA BAŞARIRSIN AKSEKİLİNİN KAFASI İYİ ÇALIŞIR.allah yolunu açık etsin
    Cevapla
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorum sizler televizyonların içinde yaşıyorsunuz müslümanlar kendinize gelin
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Kim tutar bu aslanları genlerinde kanlarında kahramanlık var belliki bunlar osmanlı evlatlarıdır cansınız hayatsınız beyin önder olacaksınız cehaletin önünü açacaksınız yolunuz açık olsun ülkemin güzel ve zeki insanları gururumuzsunuz
    Cevapla
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    Hürriyet . com da aynı haberi yorumlayan gezi zekalıları görünce şok oldum. Beyaz eşyacıdan otomobil ceosu mu olur yorumlarından tutunda , yerli oto üretemezsiniz hayal yorumlarına kadar. Gerçekten acıdım hepsine arkadaşlar, yazık bunlarda bu Ülkenin Vatandaşları. Bunlar eğer muhalefet trolleri değilse , bu kadar ahmakça yorumlar yapacak I Q nasıl mümkün?!, genetik bir hastalık mı? yoksa psikolojik bir travma mıdır ? Ya da bunların bilgi ve eğitim kaynakları mı bunları böyle saçmalatıyor!!!????
    Cevapla
  • işçi 5 yıl önce Şikayet Et
    onlarin cogu tabanci uşaklari kimiside ermeni tohumlari durum hal boyle olunca. ister istemez ulkenin milli silahini milli aracini elestirmeleri normaldir biz yolumuza bakacagiz daima ileri durmak yok yola devamm
    Cevapla
  • sevim 5 yıl önce Şikayet Et
    hadin insaallah reisss Rabbim yardimcin olsun kor gozler bunuda gormezler ama biz goruyoruz duamizdasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle