Yerli otomobilde flaş gelişme: Erdoğan açıklayacak

Yerli ve Milli Otomobil Fabrikasında kurulacak şirketle ilgili atanması beklenen CEO`ya ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobil CEO’sunun şuan belli olduğunu ve perşembe günü de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağını söyledi.

GİRİŞ 30.05.2018 07:47 GÜNCELLEME 30.05.2018 09:35
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kastamonu'da ziyaretlerde bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobil fabrikası ile ilgili basında Filyos'un şansının yüksek olduğu yönünde çıkan bilgilerin doğru olmadığını belirterek, sözlerinin farklı lanse ettirildiğini ve 22 ilin şansının hala devam ettiğini kaydetti.

Yerli ve Milli Otomobil Fabrikasında kurulacak şirket ile ilgili atanması beklenen CEO ile ilgili de konuşan Bakan Özlü, özetle şöyle konuştu:

 

 

"CEO ile ilgili gelişmeler var. CEO şuan için belirlendi. İsmi benim değil Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklaması daha doğru olur. Sayın Cumhurbaşkanımız ismi açıklayacak. Perşembe akşamı Sayın Cumhurbaşkanımız bir televizyon kanlında vereceği röportajda bu konuları cevaplayacaklar"

3 İSİMLE GÖRÜŞÜLDÜ İDDİASI

Türkiye’nin önde gelen 5 büyük şirketinin oluşturduğu yerli otomobil girişiminin başına getirilecek olan CEO’nun kim olacağı konusunda sona yaklaşıldı. Görüşülen üç adaydan biri olan Bosch Yenileme Pazarı Kıdemli Başkan Yardımcısı Gürcan Karakaş’ın CEO’luğa en yakın isim olduğu iddia edilmişti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 17
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ha Gayret, yerli otomobili mutlaka yapabilmeliyiz.
    Cevapla
  • turkhard 5 yıl önce Şikayet Et
    her hafta ceo acikliyor bunlarda
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    devrim gibi bu aracada benzin koymayı kesinlikle unutacaklar:)
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    bosverin CEO yu arac ne Zaman çıkacak ondan bahsedin ciksinda yerliye geçelim artık
    Cevapla
  • TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen boşver ceo yu sen tasarım marka imajı tutundurma pazarlama satış sonrası konularını projelendir bir an öncede araba çıksın alalım arabayı :D
    Cevapla
  • Enigma 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir şekilde bu işi başlatmak lazım. Ama acilll
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle