Kurtulmuş müjdeyi verdi! ÖTV'siz akaryakıt...

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, gümrük kapılarında, mal sevkiyatında bulunan araçlara ÖTV'siz akaryakıt temin edilmesi ile ilgili çalışma yapıldığını ifade etti.

Kurtulmuş müjdeyi verdi! ÖTV'siz akaryakıt...
Kurtulmuş müjdeyi verdi! ÖTV'siz akaryakıt...
GİRİŞ 29.05.2017 17:00 GÜNCELLEME 29.05.2017 17:20
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bakanlar kurulu toplantısı sonrasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş, "Mevcut gümrük kapılarına ilave olarak, yeni gümrük kapılarında da tırların, birtakım mal sevkiyatında bulunan araçlarımızın ÖTV'siz akaryakıt temin etmesi sağlanacak. İkinci olarak da miktarda artış yapılacaktır, belli miktar üzerinde duruluyor. Bu çalışmalar ekonomik yükleri hesaplandıktan sonra önümüzdeki günlerde Türkiye kamuoyuyla paylaşılacaktır" açıklamalarında bulundu

YORUMLAR 9
  • sukru dinlek 6 yıl önce Şikayet Et
    otv siz arac sahibi olmaya ulkemizin her bireyi bir almandan fransizdan avusturalyalidan daha layiktir. arac sahibi olmak ozel tuketim olmaktan cikmistir, artik ihtiyac olmuştur. bati bati diyoruz herseyini ornek aliyoruz oyleyse batinin araclardan alinan vergi oranlarini da ornek alalim. devletimiz arac ureticilerinin kazanclarindan daha cok vergi aliyor. ornegin %145 + %18 vergi alinmasi cok fahiş bir vergi.
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    binek araç, araç değil mi sayın bakan? napalım tır mı alalım şimdi? bundan sonra oy moy yok ak partiye.
    Cevapla
  • haydar 6 yıl önce Şikayet Et
    tır alalim o zaman daha tasarruflu olur otvsiz yakitla
    Cevapla
  • Okuyucu 6 yıl önce Şikayet Et
    Kdv kaç yılında çıktı ötv kaç yılında çıktı hiç hatırlamıyorum. Hatırladığım tek şey bizi her şeye alıştırdıkları. Öyle ki yanlışı düzelten biri çıksa ortaya bu yanlış dese biz onu da kabul etmeyiz.
    Cevapla
  • musaa 6 yıl önce Şikayet Et
    şu Ötv toptan kalksa ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle