Ford Focus'a yeni yüz

Yeni bir yüze kavuşan Ford Focus, 1.0 litreden 1.6 litreye uzanan, benzinli ve dizel motor seçenekleriyle satışa sunuldu.

Ford Focus'a yeni yüz
Ford Focus'a yeni yüz
GİRİŞ 23.12.2014 09:45 GÜNCELLEME 23.12.2014 09:45

Yeni Ford Focus, sedan, hatchback ve station wagon gövde seçeneklerinde 1.0 litreden 1.6 litreye uzanan, benzinli ve dizel motor opsiyonları sunuyor. Yeni Focus'un ortalama yakıt tüketim değerleri; 1.0L EcoBoost 125 bg için 4.8 lt/100 km, 1.6L Ti-VCT 125 bg için 6.0 lt/100 km ve 1.6L TDCi 95 bg ve 115 bg için de 4.5 lt/100km. Yeni Focus, Trend X, Style ve Titanium olmak üzere üç donanım seviyesi ile sunuluyor.

Trend X donanım seviyesinde, alüminyum alaşım jantlar, manuel klima, ön sis farları, hız kontrol sistemi ve ayarlanabilir hız sınırlayıcı, deri direksiyon simidi, ESP, Yokuş Kalkış Desteği, Dinamik Tork Kontrolü (TVC) ve Ford MyKey standart olarak sunuluyor. Yeni Focus'un Style donanım seviyesinde bunlara ek olarak; otomatik kararan iç dikiz aynası, yağmur sensörü, otomatik yanan farlar, elektrikli katlanır yan aynalar ve perde hava yastıkları standart olarak sunulan başlıca özellikler. 

STANDART DONANIM 
Üst donanım seviyesi olan Titanium donanım seviyesinde, Style donanım seviyesine ek olarak; anahtarsız çalıştırma, otomatik klima, gelişmiş otomatik park sistemi, SYNC 2 araç içi iletişim sistemi, 8 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik renkli ekran standart olarak sunulan özellikler arasında. Titanium donanım seviyesinde opsiyon olarak sunulan şerit takip sistemi, şeritte kalma yardımcısı, otomatik uzun far, sürücü dikkat takip sistemi, aktif şehir içi güvenlik sistemi, kör nokta uyarı sistemi ve çapraz trafik uyarı sisteminin yer aldığı Tekno Paket ile yeni Focus'u zenginleştirmek mümkün. Titanium donanım seviyesinde sunulan diğer opsiyon paketleri ise Dinamik Ön Far Sistemi'ni içeren Bi-Xenon Paketi, Geri Görüş Kamerası'nı içeren Navigasyon Paketi ve elektrikli sunroof.