Tasarruflu lüks Skoda

Skoda’nın lüks modeli Superb, bir önceki nesline göre yüzde 19'a varan oranlarda daha az yakıt tüketiyor.

Tasarruflu lüks Skoda
Tasarruflu lüks Skoda
GİRİŞ 11.09.2014 12:59 GÜNCELLEME 11.09.2014 12:59

Skoda'nın lüks modeli Superb, 2 bin TL'lik takas avantajı ile satışa sunuluyor. 

Skoda'dan yapılan açıklamaya göre Superb'in 1.6 TDI dizel motor seçeneğine takas avantajının yanısıra yüzde 0,99 faiz oranı ve 48 aya varan vade seçenekleriyle ulaşmak mümkün. Türkiye'ye özel DSG şanzıman kombinasyonu ile dikkat çeken Superb için Skoda tarafından düzenlenen "Takas Kampanyası" Eylül ayı boyunca devam edecek.

Lüks bir otomobilin tüm unsurlarını taşıyan Skoda Superb, yakıt tüketiminde de verimliliğini ortaya koyuyor. Bir önceki nesline göre yüzde 19'a varan oranlarda daha az yakıt tüketen Superb, standart güvenlik ve konfor donanımları açısından oldukça zengin. Skoda'nın "Amiral Gemisi" olarak konumlandırılan Superb'de, 6 hava yastığı, ABS, Elektronik Denge Kontrol Sistemi (ESC), ASR, Motor Çekiş Kontrolü, Lastik Basınç Kontrolü, Elektronik Stabilite Frenleme Sistemi, Direksiyon Yönlendirme Tavsiyesi, Yokuş Kalkış Desteği ve Sürücü Yorgunluk Tespit Sistemi bulunuyor. Yeni nesil Otomatik Park Yardımcısı da, yola paralel park etme fonksiyonuna ek, artık dik olarak da park ettirebiliyor.

Yenilenen Superb'in donanım seçenekleri arasında, Sunroof, KESSY (Anahtarsız Giriş-Çıkış ve Çalıştırma Sistemi) ve ön koltuk ısıtmadan oluşan prestij seçeneği de bulunuyor. 

Superb, Türkiye'de 65 bin 400 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.