Custom Ailesi, iki versiyonla genişledi

“2013 Yılın Uluslararası Ticari Aracı” unvanına sahip Transit Custom, Orta Tavan Yüksekliğine sahip yeni versiyonu ile KOBİ'ler ve kargo şirketleri de dahil çeşitli sektörlerden müşterilerin kullanımı için tasarlandı.

Custom Ailesi, iki versiyonla genişledi
Custom Ailesi, iki versiyonla genişledi
GİRİŞ 19.11.2013 14:54 GÜNCELLEME 19.11.2013 14:54

Yeni versiyon ile Transit Custom, tabandan tavana 1,78 metre yüksekliği ile kullanıcılarına 370 mm daha fazla yük yüksekliği ve ayrıca 8,3 metre küpe kadar çıkan bir azami yük hacmi sunuyor. Alçak tavanlı modele kıyasla yüzde 20 daha fazla yük hacmi sunan araç, iki ayrı dingil mesafesi seçeneğine sahip.

FARKLI KOLTUK DİZİLİMİ

Tourneo Custom 8+1 modelinde ise yeni 2-2-3 arka koltuk dizilimi sayesinde arka koltuklarda araca inerken ve binerken kolaylık sunuyor. Bu sayede kısa veya uzun mesafeli seyahetlerinde yolcular hem daha ferah bir iç hacme hem de kısa mesafeli seyahetlerinde daha rahat inme ve binme özelliklerine sahip oluyorlar. Çift kayar kapının standart olduğu  Custom'da Trend, Titanium ve Titanium Plus serileriyle farklı müşteri beklentilerine hitap edecek çok geniş bir ürün gamı sunuluyor.

GAZELLE'DEN TÜRKİYETANITIMI

Rusya'nın en büyük ticari araç markası olan ve Mersa Otomotiv Distribütörlüğü'nde Türkiye'de de üretim yapan Gaz, yeni modeli Gazelle 'i ülkemiz pazarına sunmaya hazırlanıyor. Comvex Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı'nda Türkiye prömiyeri yapılan Gazelle Next, düşük işletme maliyeti, 3 yıl veya 150 bin kilometre garantisi, 20 bin kilometre bakım aralığı ile dikkat çekiyor. Türkiye'de üretilecek Gazelle 'in taşıma kapasitesiyse 3,5 ton.